Google+
Home » Justitie » Trafic perturbat într-o zonă aglomerată din Vaslui în urma unui accident soldat cu un rănit

Trafic perturbat într-o zonă aglomerată din Vaslui în urma unui accident soldat cu un rănit

Traficul rutier a fost perturbat zeci de minute într-una dintre cele mai aglomerate intersecții din Vaslui, în urma unui accident în care două mașini au intrat în coliziune din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate. Unul dintre pasageri a fost rănit, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Un accident petrecut la mijlocul zilei de joi în intersecția străzilor Mihail Kogălniceanu cu Donici putea avea consecințe grave. Un șofer de 39 de ani, din Bârlad, care a coborât dinspre Parcul Copou, la volanul unui VW, nu a acordat prioritate de trecere unei alte mașini condusă de o tânără de 27 de ani din Vaslui din direcția Inspectoratul Școlar – Piața Vidin. În consecință, cele două autovehicule au intrat în coliziune, unul dintre acestea fiind proiectat la câțiva metri. Accidentul a condus la perturbarea traficului rutier în zonă pentru câteva zeci de minute necesare polițiștilor pentru a desfășura măsurători la fața locului.

Unul dintre pasagerii aflați în autoturismul care nu a acordat prioritate de trecere a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Polițiștii de la Rutieră au întocmit dosar penal pe numele șoferului de 39 de ani pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: