Google+
Home » Administratie » Iată câți bani a strâns la nuntă viceprimărița Bârladului, Roxana Miron Feraru

Iată câți bani a strâns la nuntă viceprimărița Bârladului, Roxana Miron Feraru

de Simona MIHĂILĂ

Cel mai important eveniment monden de anul trecut, de la Bârlad, a fost fără doar și poate nunta viceprimăriței Roxana Miron. Pe 10 septembrie 2016, cea mai frumoasă și mai sexy viceprimăriță din țară își unea destinul cu cel al omului de afaceri Ciprian Feraru, consilier județean PSD.

Mai mult însă decât despre nunta de basm a celor doi, s-a vorbit despre suma primită în dar de la cei peste 200 de nuntași care au participat la fericitul eveniment. Darul de nuntă a generat fel de fel de discuții expuse mai cu seamă pe rețelele de socializare, presupunerile, zvonurile și poveștile ținând ocupați o sumedenie de bârlădeni cu apetit pentru acest gen de subiect. Unii susțineau că nunta a fost fără dar, în timp ce alții alții băgau mâna în foc că valoarea celui mai subțire plic nu s-a dus mai jos de 500 de euro. Desigur nici speculațiile privind suma totală și destinația acesteia nu au lipsit, cea mai vehiculată variantă fiind cea conform căreia proaspeții soți Feraru și-ar fi cumpărat un teren pe Valea Prahovei, unde ar urma să-și construiască o casă de vacanță.

Iată, însă, că a fost publicat documentul care lămurește misterul banilor strânși la nuntă de viceprimarul Bârladului, document semnat chiar de Roxana Miron Feraru. Este vorba de declarația de avere a frumoasei viceprimărițe, ce poate fi studiată pe site-ul Primăriei Bârlad.

La categoria ”Cadouri, servicii sau avantaje primite gratuit în 2016” apare și darul de nuntă. Este vorba de două sume: una de 14.000 de euro, iar cealaltă de 58.000 de lei. Totalul în lei ar fi de 121.000 de lei, adică puțin peste 1,2 miliarde de lei vechi. Sumă cu care soții Feraru și-ar fi putut cumpăra cel mult un teren în urbea natală. Pe Valea Prahovei, cu acești bani și cu puțin noroc ar avea șanse la câțiva metri pătrați pe care să ridice, eventual, o troiță.

Nu ar fi motive să credem că suma declarată a fost diminuată, întrucât Roxana Miron Feraru și-a asumat prin semnătură precizarea de la începutul declarației de avere, potrivit căreia cunoaște prevederile art. 326 din Codul Penal, privind falsul în declarații.

Surse din anturajul celor doi ne-au declarat că o parte din banii obținuți la nuntă au acoperit costurile meniurilor invitaților, al formației de muzică angajată la eveniment și al altor cheltuieli prilejuite de organizarea nunții. Cu cea le-a rămas, cei doi au mers în luna de miere, în Turcia, lucruri pe care ni l-a confirmat și tânăra viceprimăriță.

Roxana Miron Feraru (27 de ani) și Ciprian Feraru (36 de ani) s-au căsătorit după șapte ani de la prima lor întâlnire. Niciunul nu a mai fost căsătorit, iar Ciprian are un copil dintr-o relație anterioară.

Cei doi au fost cununați de fostul prefect Andrei Puică. Nunta s-a desfășurat la un restaurant din comuna Banca. Mireasa a schimbat nici mai mult, nici mai puțin de patru rochii: una la cununia civilă, una la cea religioasă, una scurtă, pentru a putea dansa în voie la petrecerea de la restaurant și una albastră, pe care a îmbrăcat-o la începutul petrecerii, în timpul dansului mirilor.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: