Home / Justitie / Produse de tehnica dentară în valoare de 4.500 lei, oprite la Vama Albița
Picture taken 12 December 2006 shows a general view of the Romanian custom point with Moldova, Albita (360km east from Bucharest). 01 January 2007, Romania will become the east border of EU as it will join the EU with its neighbour Bulgaria. AFP PHOTO/DANIEL MIHAILESCU

Produse de tehnica dentară în valoare de 4.500 lei, oprite la Vama Albița

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița a descoperit produse folosite în tehnica dentară în valoare de 4.500 lei pe care o femeie de cetățenie română intenționa să le introducă în țară, ascunse în bagajele personale.

Tamara S., în vârstă de 58 de ani, a vrut să intre în țară marți în calitate de pasager într-un autoturism înmatriculat în Republica Moldova. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autoturismului și pasagerilor, ocazie cu care, echipa comună de control formată din lucrători vamali și polițiști de frontieră a descoperit ascunse în bagajele personale ale femeii, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră și fără să declare marfa transportată, 1.026 bucăți produse folosite în tehnica dentară (freze dentare, ace dentare, turbine și rotoare). Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii bunurilor descoperite, în valoare totală de 4.500 lei și sancționarea contravențională a persoanei cu amendă în valoare de 3.000 lei. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Peste 2,6 milioane de persoane au tranzitat Vama Albița în primele nouă luni din 2019

În primele nouă luni ale ...

Polițist vasluian arestat pentru corupție

Astăzi, ofițerii de poliție judiciară ...

Sancțiuni de 51.000 de lei agenților economici din Bârlad

Polițiștii de investigare a criminalității ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: