Home / Sport / RC Bârlad înfruntă pe CSUAV Arad, în DNS

RC Bârlad înfruntă pe CSUAV Arad, în DNS

Rugby Club Bârlad va întâlni sâmbătă formația CSUAV Arad, în deplasare. Meciul va avea loc în cadrul etapei a patra a Diviziei Naționale de Seniori, al doilea eșalon rugbystic din România.

Rugbyștii bârlădeni ocupă locul 4, cu 7 puncte, la egalitate cu CS Știința Petroșani, ultima echipă de pe podium. În ultima etapă au surclasat RCM Galati, rezultat 46 – 22, obținând punctul bonus ofensiv. A fost un meci spectaculos in care s-au consemnat nouă eseuri. Cristian Constantin, Alexandru Craciun dubla, Danut Botezatu, Vlad Leica si Alin Andrei au marcat pentru RC Bârlad.

CSUAV Arad e lanterna rosie a DNS, fiind învinsă în toate partidele disputate până acum. Au fost umiliți etapa trecută, când au pierdut cu 5 – 68 în fața celor de la Știința Petroșani.

În etapa a patra din DNS va avea loc derby-ul primelor două clasate, CS Năvodari și SCM Gloria Buzău. Ambele sunt neînvinse și au obținut câte două puncte bonus după primele trei etape. Bârlădenii speră într-o surpriză produsă de CSM Bucovina Suceava în meciul cu CS Știința Petroșani, care ar putea urca RC Bârlad pe podium. În alt meci se vor înfrunta ACS Tomitanii și RCM Galați. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de la Clubul Sportiv ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: