Google+
Home » Sanatate » Bătrân în stare gravă la spital, după ce i-a explodat în față cazanul cu care făcea rachiu

Bătrân în stare gravă la spital, după ce i-a explodat în față cazanul cu care făcea rachiu

Un bătrân de 83 de ani, din municipiul Huși, a ajuns în stare gravă la spital după ce i-a explodat în față cazanul cu care făcea rachiul. În urma investigațiilor, medicii au constatat că bărbatul a suferit arsuri de gradul II și III pe 23% din suprafața corpului.

Incident nefericit pentru un bătrân din municipiul Huși care a fost la un pas de moarte după ce un cazanul în care fierbea borhotul a explodat. Instalația de preparare a rachiului s-a înfundat, ceea ce a condus la explozia cazanului. În consecință, borhotul clocotit l-a împroșcat pe bătrân pe față, mâini, coapse și fese.

Pacientul a suferit arsuri de gradul II și III pe 23% din suprafața corpului, ceea ce i-a pus în pericol viața, mai ales având în vedere vârsta sa. Inițial, borhotul i-a sărit pe față, însă, din reflex, s-a întors pentru a se proteja astfel încât a suferit arsuri inclusiv pe fese. Practic, hainele îi erau lipite pe anumite zone ale corpului”, ne-a declarat medicul Nelu Tătaru, din cadrul Spitalului Municipal Huși.

Bărbatul de 83 de ani a rămas internat la Secția de Chirurgie a unității medicale hușene pentru tratarea arsurilor, următoarele zile fiind vitale în privința șanselor sale de recuperare. (Ionuț PREDA)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: