Google+
Home » Sanatate » Alcoolemie record de 4,05 la mie în sânge pentru un adolescent din Huși. Băiatul a plecat acasă pe picioarele lui

Alcoolemie record de 4,05 la mie în sânge pentru un adolescent din Huși. Băiatul a plecat acasă pe picioarele lui

Un adolescent de 16 ani din Huși, județul Vaslui, a ajuns la spital cu o alcoolemie record de 4,05 la mie în sânge, după ce a acuzat că a suferit leziuni la picioare. El a refuzat pe propria semnătură să se interneze, plecând acasă pe picioarele sale.

Alcoolemie record de 4,05 pentru un băiat de 16 ani din Huși. Acesta a ajuns la spitalul din localitate nu pentru că i s-ar fi făcut rău de la cât a băut, ci pe motiv că s-ar fi rănit la picioare în timp ce a fost prins într-o îmbulzeală în incinta curții Episcopiei Hușilor.

Minorul a afirmat că l-ar fi lovit cineva peste picioare. Însă, în urma consultului medical, s-a constatat că nu avea nicio leziune”, ne-a declarat medicul de gardă de la Spitalul Municipal Huși care l-a consultat pe băiat.

În urma analizelor probelor de sânge prelevate, medicii au constatat că acesta avea o alcoolemie de 4,05 la mie, rămânând blocați că pacientul lor nu este în comă. Mai mult decât atât, hușeanul de 16 ani a spus că nu a băut nimic, abia peste două zile fiind aniversarea sa, atunci când ar fi intenționat să consume alcool.

Supărat că ar fi acuzat pe nedrept că ar fi băut, băiatul a refuzat să se interneze, pe propria semnătură, pentru dezalcoolizare, plecând acasă pe picioarele sale. (Ionuț PREDA)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: