Home / Sport / Liderul Ligii a IV-a, FC Vaslui, a fost învins de Juventus Fălciu în Cupa României și a fost eliminat din competiție

Liderul Ligii a IV-a, FC Vaslui, a fost învins de Juventus Fălciu în Cupa României și a fost eliminat din competiție

FC Vaslui, echipa clasată pe primul loc în Liga a IV-a, a fost învinsă duminică din etapa a IV-a a Cupei României, în deplasare la Juventus Fălciu, scor 3 – 1. Oaspeții nu au putut efectua nicio schimbare întrucât au venit la meci cu doar 11 jucători. FC Vaslui a învins adversara din Cupă în campionat, însă în acel meci miza a fost mult mai mare, obiectivul principal al galben – verzilor fiind promovarea în Liga a III-a.

FC Vaslui a abordat partida de la Fălciu cu formula de joc: Victor Cumpănă – Alexandru Bădiț, Cristian Sonea, Andrei Covăcel, Andrei Donosă, Sergiu Girdea, Vasile Moraru, Robert Chirilă, Ionuț Cezar, Cristian Buruiană, Cătălin Solomon.
Minutul 5 putea face ca deznodământul partidei să fie unul complet diferit, după ce un fotbalist de la Juventus Fălciu a atins mingea cu mâna în careul propriei echipe. În ciuda protestelor galben – verzilor arbitrul a rămas însă impasibil. Gazdele au deschis apoi scorul în minutul 25, printr-un șut din afara careului, direct în vinclu. Juventus Fălciu putea să-și dubleze avantajul patru minute mai târziu. Petronel Cumpănă a făcut însă minuni când a apărat din fața unui atacant advers, rămas izolat de apărarea vasluiană. Acesta nu a mai putut face nimic însă în minutul 30, când gazdele au reușit să facă 2 – 0. Juventus Fălciu a reușit să mărească diferența încă o dată în minutul 42, pe fondul unei superiorități numerice. Cătălin Solomon a fost nevoit să părăsească terenul din minutul 40, după ce a primit un cot în figură și a fost nevoit să primească îngrijiri medicale în afara terenului. FC Vaslui a ratat șansa de a reintra în meci în minutul 75, când Ionuț Cezar a ratat un penalty. Profitând de faptul că adversarii au jucat ultimele 15 minute cu un jucător mai puțin, eliminat în urma fazei care a dus la penalty, FC Vaslui a marcat golul de onoare în minutul 87, prin Cristian Buruiană.
Meciul dintre FDR Tutova și Sporting Bârlad a fost cel mai ofertant, cu nu mai puțin de 12 goluri marcate. Ambele formații au făcut spectacol, însă calificarea a obținut-o Sporting Bârlad, care a învins cu 8 – 4. Bârlădenii aveau deja la pauză un avantaj consistent, după ce marcaseră de 5 ori și primiseră doar 2 goluri. Hușana Huși a trecut în etapa următoare a competiției, după 3 – 0 cu Atletic Bârlad, care nu s-a prezentat la meci. Cea mai categorică victorie a reușit-o Racova Pușcasi, care a învins cu 7 – 1 pe Multim Perieni. Gazdele și-au irosit toate cartușele în prima repriză, cea secundă fiind adjudecată de Multim Perieni, care a marcat fără a primi gol. FC 2007 Gârceni a câștigat fără prea mari emoții în deplasare la Star Tătărani, scor 2 – 5. Oaspeții s-au dezlănțuit în partea secundă, la pauză scorul fiind 1 – 1. Cel mai disputat meci a fost cel dintre Flacăra Muntenii de Sus și Vitis Șuletea, adjudecat de muntenari după prelungiri, scor 3 – 2.
FC Vulturești a fost cea mai bună echipă din Liga a V-a, învingând cu 6 – 1 (3 – 0) pe FC Ghergheleu. Un meci ușor a avut și CS Victoria Muntenii de Jos, care a dispus cu 5 – 2 (4 – 2) de Voința Ștefan cel Mare. ACS Moara Domnească și-a confirmat și ea statutul de favorită, învingând cu 3 – 1 (2 – 0) pe Viitorul Rebricea. Avântul Băcani a adus singura victorie pentru oaspeți, scor 3 – 1 (1 – 1) în deplasare la Unirea Alexandru Vlahuță. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Ai pariat până acum în Burundi? :) Livrăm pariuri în cote de 1.64 și 7.00 (!) la meciul Inter Star – Ngozi City!

Cu doar 3 cazuri de coronavirus declarate, în Burundi ...

UEFA a trecut la amenințări. „Asta se întâmplă dacă abandonați campionatul!” Belgienii sunt în pericol să nu mai joace în cupele europene

UEFA a reacționat dur după ce Consiliul Executiv al ...

Generația de Aur ruptă! Hagi și Popescu, atacați de Stelea: „Nu o să mai lucrez niciodată cu ei!”. Rădoi, taxat și el | EXCLUSIV ProSport Live

Bogdan Stelea a vorbit în cadrul emisiunii ProSport LIVE ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: