Google+
Home » Justitie » Sub control judiciar, după ce a fost prins conducând fără permis a cincea oară

Sub control judiciar, după ce a fost prins conducând fără permis a cincea oară

Un tânăr din comuna Blăgești, în vârstă de 22 de ani, a fost prins de cinci ori de polițiști conducând fără permis. Împotriva lui s-a luat măsura controlului judiciar. Anterior comiterii ultimei fapte, Cristi R. a mai fost identificat de polițiști de alte patru ori, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza municipiului Bârlad și comunelor limitrofe.

Cristi. R conducea  la sfârșitul săptămânii trecute un autoturism pe D.N 24 A, pe raza localității Zorleni, când a fost reținut de polițiștii Postului de Poliție Zorleni, care au constatat că pe numele tânărului nu a fost emis vreun permis de conducere.

Polițiștii au întocmit pe numele acestuia dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.  Tânărul a fost reținut de către polițiști pentru o perioadă de 24 de ore, iar luni a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive. (G.P)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: