Home / Sport / Handbalistele junioare II de la LPS Vaslui joacă astăzi cu LPS Iași

Handbalistele junioare II de la LPS Vaslui joacă astăzi cu LPS Iași

LPS Vaslui va înfrunta astăzi pe teren propriu, de la ora 13.00, pe LPS Iași, în cadrul etapei a patra a Campionatului Național de handbal junioare II. Sportivele pregătite de profesorul Costică Crăciun sunt în cărți pentru etapa semifinală momentan. Ocupă locul trei, ultimul calificabil. Până acum vasluiencele sunt neînvinse. LPS Vaslui a învins în prima etapă pe LPS Suceava cu 29 – 24 și a remizat apoi cu HC Buhuși, scor 26 – 26. Etapa trecută a reușit un nou succes, a învins cu 21 – 19 (12 – 10) pe LPS Piatra Neamț.

Ieșencele vor fi o nucă tare, reușind până acum un parcurs perfect, cu victorii pe linie. Sunt meritat pe primul loc, având cel mai bun atac, dar și cea mai bună apărare. Etapa a trecută LPS Iași a reușit un galop de sănătate cu lanterna roșie HC Comănești, scor 36 – 19 (16 – 8).

În cadrul etapei a patra a Campionatului Național de handbal junioare II vor mai avea loc partidele HC Buhuși – LPS Piatra Neamț și LPS Suceava – HC Comănești.

LPS Iași e pe primul loc în seria A din Campionatul Național de handbal junioare II, cu 6 puncte. E urmată de HC Buhuși și LPS Vaslui, ambele cu câte 5 puncte. Ocupanta locului doi are golaveraj +17, în timp ce vasluiencele au golaveraj +7. LPS Piatra Neamț are 2 puncte. Urmează LPS Suceava și HC Comănești, cu 0 puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: