Home / Sport / FC Vaslui – Racova Pușcași, cap de afiș în Liga a IV-a de fotbal

FC Vaslui – Racova Pușcași, cap de afiș în Liga a IV-a de fotbal

Fotbal Club Vaslui are de dat un test important duminică în Liga a IV-a de fotbal, în compania formației Racova Pușcasi, o echipă care în zi de grație poate pune probleme oricărei echipe. Echipa pregătită de Ioan “Tupa” Dohotaru a marcat peste 100 de goluri sezonul trecut, când evolua în Liga a V-a.

Racova Pușcași a demonstrat că e alcătuită din fotbaliști talentați, reușind un parcurs bun și în Liga a IV-a. Până acum a câștigat de patru ori, a remizat o dată și a fost învinsă de două ori. Unul din eșecuri a venit însă datorită unei erori manageriale. Racova Pușcași a jucat în 7 cu Multim Perieni deoarece vizele medicale ale mai multor jucători nu au mai ajuns la medic pentru a primi ștampila. În inferioritate numerică nu a putut face față adversarului și a primit cinci goluri. A și marcat însă în condiții excepționale, dovedind că practică un joc de calitate.

FC Vaslui, liderul Ligii a IV-a de fotbal, e neînvins după primele șapte etape și a dovedit o poftă mare de gol, înscriind de 34 de ori până acum, de aproape 5 ori pe meci. Defensiva galben – verzilor a fost și ea la înălțime, fiind surclasată de doar opt ori.

Flacăra Muntenii de Sus, echipă care are același număr de puncte cu prima clasată, speră la un pas greșit al liderului. Nu trebuie să uite însă că mai trebuie să și învingă pe Juventus Fălciu, echipă care a practicat un joc entuziasmant în cupă weekendul trecut, surclasând pe FC Vaslui cu 3 – 1.

Un alt meci interesant este cel dintre Vitis Șuletea și Hușana Huși, ocupantele locurilor 3 și 5. FC 2007 Gârceni speră la o victorie împotriva celor de la Star Tătărani, pentru a accede în careul de ași. Lucru realizabil și în funcție de rezultatele înregistrate în celelalte partide. Două jocuri ce se anunță destul de echilibrate, după calculele hârtiei, sunt Multim Perieni – Sporting Bârlad și Atletic Club Bârlad – FDR Tutova.

FC Vaslui și Flacăra Muntenii de Sus ocupă primele două locuri în Liga a IV-a, cu 21 de puncte. Completează podiumul Vitis Șuletea, care are doar 15 puncte. Urmează Racova Pușcași și Hușana Huși, ambele cu 13 puncte. FC 2007 Gârceni e pe șase, cu 10 puncte. Locul șapte e ocupat de Sporting Bârlad, cu 8 puncte. Urmează două formații cu 6 puncte: Juventus Fălciu și Multim Perieni. Pe locul 10 se află Atletic Club Bârlad. Star Tătărani e pe 11, cu doar 1 punct. Lanterna roșie FDR Tutova are 0 puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Sute de jucării pentru copiii defavorizați, donate de spectatorii veniți la a III-a ediție a evenimentului „Crăciun cu baschet”

„Crăciun cu baschet” a fost primul eveniment sportiv desfășurat ...

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: