Home / Social / Apelul către primărie al unui bârlădean! Cimitirul ”Eternitatea”, sub stăpânirea cerșetorilor

Apelul către primărie al unui bârlădean! Cimitirul ”Eternitatea”, sub stăpânirea cerșetorilor

Una dintre primile griji ale primarului Dumitru Boroș după ce s-a instalat în funcție a fost de a le cere tuturor bârlădenilor să plătească taxă de cimitir, indiferent dacă au sau nu locuri de veci în proprietate. În schimb, în cimitirele orașului nu s-a schimbat nimic. Cerșetorii au în continuare cimitirele în stăpânire. Nu există slujbă religioasă, pomenire, înmormântare, dezgropare fără ca mulțimea de cerșetori să nu se urce, de-a dreptul, în spatele oamenilor, să nu tragă de pachete, tăvile cu bucate, sacoșe, fără să deranjeze și să tulbure durerea celor care dau de pomană de sufletul apropiaților.

Pe adresa redacției noastre a sosit o scrisoare adresată primarului Boroș de un bârlădean căruia i-a ajuns cuțitul la os.

”Domnule Primar,

Am avut o pomenire de curând în Cimitirul Eternitatea din Bârlad. Cu mare amărăciune și sunt dezamăgit de faptul că nu ne-am putut desfășura în condiții bune serviciu religios datorită numărului mare și agresiv de cerșetori din cimitir. Domnule primar, de ce politistii locali nu patrulează pe întreg arealul de alei și nu scot cerșetorii din cimitir? Da, noi ne plătim taxe pentru buna desfășurare a activităților comunitare, dar în acest sens nu se face nimic.

Data viitoare când o să mai vin în cimitir, am să-i fotografiez și-i voi filma cum deranjează serviciile de religioase care se desfășoară la mormintele răposaților. Dați-le de muncă! Puneți-i să facă curant în piețele agroalimentare din Bârlad. Vă mulțumesc și aștept o poziție oficială în acest sens din partea dumneavoastră!”, este mesajul bârlădeanului către primarul orașului. (S.M.)

About Simona Vasile

x

Check Also

Ce au descoperit edilii bârlădeni la punctele gospodărești?! (Video)

Dezamăgire cruntă în rândul reprezentanților ...

Unsprezece rable ridicate! Alte sute zac pe străzile Bârladului!

Promptitudine… la pont! „Magazia” roșie ...

Cine nu respectă depozitarea selectivă a deșeurilor la Bârlad? Cetățenii sau Urbana?

de Mihaela NICULESCU   Bârlădenii ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: