Google+
Home » Sport » FC Vaslui rămâne pe primul loc în Liga a IV-a, deși a remizat cu Racova Pușcași

FC Vaslui rămâne pe primul loc în Liga a IV-a, deși a remizat cu Racova Pușcași

FC Vaslui a obținut doar un punct din deplasarea de la Racova Pușcași, după o partidă cu destule ocazii însă fără gol marcat. Galben – verzii au rămas pe prima poziție a Ligii a IV-a de fotbal datorită faptului că Flacăra Muntenii de Sus nu a reușit să învingă pe Juventus Fălciu, reușind tot o remiză, scor 1 – 1.

Ambele echipe au preferat să joace pe contre în debutul partidei, fără însă a se crea situații de gol. Prima ocazie a avut-o FC Vaslui, prin Abuzătoaie, care a șutat în minutul 22 puțin peste poartă după ce a primit o centrare de la Cosovăț. Zece minute mai târziu a venit și replica celor de la Racova Pușcași, dar Cumpănă a reușit să respingă în corner. FC Vaslui a pus stăpânire de joc și a fost de câteva ori aproape de a deschide scorul. Solomon a fost în două rânduri neinspirat, nereușind să trimită mingea în plasă. A urmat o pasă filtrantă a lui Agache, care l-a lăsat pe Cosovăț singur spre poartă. Acesta nu a mai ajuns la minge și a irosit astfel o ocazie importantă. Minutul 77 a adus din nou gazdele în prim plan, Racova Pușcași fiind foarte aproape să preia conducerea. O centrare foarte bună și-a găsit drumul către un atacant, însă acesta a trimis puțin peste poartă, din voleu. Ambele echipe au fost aproape să dea lovitura în ultimele 10 minute de joc. În minutul 83 Cosovăț de la FC Vaslui, a trimis un șut de la distanță care i-a pus probleme serioase portarului advers. Două minute mai târziu, echipa din Pușcași a ratat o ocazie monumentală de obține victoria, trimițând peste poartă din 3 metri.

FC Vaslui a evoluat la Pușcași cu echipa formată din Victor Cumpănă, Andrei Donosă, Sebastian Grigoraș, Cristian Sonea, Ovidiu Olaru, Ionuț Crețu, George Agache, Gabriel Cosovăț, Ionuț Cezar, Alin Abuzătoaie, Cătălin Solomon.

Flacăra Muntenii de Sus a fost pusă în postura ingrată de a fi condusă de Juventus Fălciu, din minutul 20. A reușit egalarea până la sfârșitul primei reprize, prin Gabriel Munteanu, din penalty. N-a mai avut forța de a obține toate punctele puse în joc, fiind pe primul loc doar până la disputarea partidei dintre Racova Pușcași și FC Vaslui. Configurația podiumului a suferit o schimbare însă, Hușana Huși profitând de faptul că Racova Pușcași a obținut doar un punct. A urcat în clasament grație victoriei înregistrate în fața formației Vitis Șuletea, scor 2 – 0.

FC 2007 Gârceni a rămas și ea în cărți pentru un loc pe podium, după ce a învins în deplasare pe Star Tătărani, scor 1 – 5. Campioana en – titre are cu trei puncte mai puține decât ultima echipă de pe podium și un meci mai puțin disputat. Sporting Bârlad și-a consolidat locul șapte, reușind o victorie autoritară în deplasare la Multim Perieni, scor 1 – 7. Meciul dintre Atletic Club Bârlad și FDR Tutova s-a amânat și se va disputa duminică.

FC Vaslui și Flacăra Muntenii de Sus ocupă primele două locuri în Liga a IV-a, cu 22 de puncte. Completează podiumul Hușana Huși, care are doar 16 puncte. Pe patru se află Vitis Șuletea, cu 15 puncte. Urmează Racova Pușcași, cu 14 puncte. FC 2007 Gârceni e pe șase, cu 13 puncte. Locul șapte e ocupat de Sporting Bârlad, cu 11 puncte. Juventus Fălciu e pe opt, cu 7 puncte. Urmează Multim Perieni, cu 6 puncte. Atletic Club Bârlad e pe 10, cu doar cinci puncte, însă are două partide mai puțin disputate. Locul 11 e ocupat de Star Tătărani, care are 1 punct. FDR Tutova e lanterna roșie a Ligii A IV-a, cu 0 puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: