Home / Administratie / SC REISER Bârlad a inaugurat prima sa ”punte” de legătură cu publicul: ”Vrem ca cetățenii și presa să ne semnaleze orice aspect din oraș ce intră în responsabilitatea noastră”

SC REISER Bârlad a inaugurat prima sa ”punte” de legătură cu publicul: ”Vrem ca cetățenii și presa să ne semnaleze orice aspect din oraș ce intră în responsabilitatea noastră”

Pentru prima dată de când a fost înființată (1998), SC REISER Bârlad, firma de construcții specializată în lucrări de drumuri și poduri, al cărei acționar unic este Consiliul Local Bârlad, a deschis ușa comunicării cu cetățenii.

Vineri, 27 octombrie, a fost organizată în premieră o conferință de presă, în noul sediu al societății, situat în zona de sud a orașului, lângă fabrica de confecții, prilej cu care Adriana Ursu, directorul firmei, a prezentat și bilanțul celor patru luni de mandat.

Au fost trecute în revistă lucrările executate în acest răstimp (asfaltări, plombări, bordurări, marcaje treceri pietoni etc.), precum și achizițiile făcute.

Referitor la capitolul achiziții, conducerea firmei și-a declarat intenția de a cumpăra o nouă stație de asfalt. În acest sens, a fost contactată o firmă specializată în proiecte de accesare de fonduri europene, întrucât investiția este extrem de costisitoare, aproximativ un milion de euro, sumă pe care REISER nu și-o permite.

Prezența Adrianei Ursu, de meserie inginer constructor, cu o îndelungă experiență în construcții industriale, la conducerea REISER pare să fi pus lucrurile în mișcare în tot ce este legat de activitatea acestei firme. De la mutarea într-un nou sediu, până la faptul că bârlădenii i-au remarcat permanent prezența în șantierele de lucru ale REISER. Asta spre deosebire de Florin Ghenghea, cel care, deși a fost directorul acestei firme încă din anul 2000, noțiunea de deplasare în teren nu exista pentru el.

O altă bilă albă, despre care sperăm să nu rămână la stadiul vorbelor goale, este disponibilitatea pe care noul director și-a manifestat-o spre a da curs sesizărilor venite din partea populației și a ziariștilor: ”Insistăm ca cetățenii și presa să ne semnaleze orice aspect din oraș ce intră în responsabilitatea nostră. Orice deficiențe pe care le remarcați, dumneavoastră, cei din presă, sau populația, vă rugăm să ni le aduceți la cunoștință. Că s-a surpat ceva, că a dispărut un capac de canal, un semn de circulație, ca sunt gropi sau mai știu eu ce, suntem deschiși și vom interveni imediat. Ne-ar fi de mare ajutor. Pentru că oricât ne-am strădui ca lucrurile să iasă perfect, suntem oameni, putem să și greșim și suntem conștienți de asta. Suntem dispuși colaborării inclusiv cu asociațiile de proprietari”, a precizat Adriana Ursu. (Simona MIHĂILĂ)

About Simona Vasile

x

Check Also

Bârlădenii vor fi feriți de insolație

Pasiunea pentru plantat dar și primele raze ale soarelui ...

Veste bună pentru comercianții vasluieni! Din toamnă vor fi relocați în două hale ale noului bazar

de Dănuț CIOBANU  Începând din toamna acestui an, comerciații ...

Primăria Vaslui va achiziționa încă două microbuze moderne. Vor fi introduse noi trasee de transport public în oraș

Două microbuze noi pentru transportul public de călători vor ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: