Google+
Home » Justitie » Un inconștient beat și fără permis a trimis în spital doi tineri bârlădeni care traversau pe trecerea de pietoni

Un inconștient beat și fără permis a trimis în spital doi tineri bârlădeni care traversau pe trecerea de pietoni

Beat criță și fără permis auto, un inconștient în vârstă de 28 de ani a fost cât pe ce să omoare doi tineri care traversau strada regulamentar, pe trecerea de pietoni din zona Crolux Bârlad.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă spre duminică, după miezul nopții. Cei doi tineri, cu vârste de 22 de ani, respectiv 24 de ani, au fost aruncați de-a dreptul de pe trecerea de pietoni de un Jaguar, cu număr de Anglia. Făptașul și-a continuat drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, spre stupefacția trecătorilor care au făcut cerc în jurul răniților. Oamenii au sunat la 112, iar tinerii au fost transportați cu ambulanța la Spitalul ”Elena Beldiman”.

Un alt șofer a încercat să ia urma fugarului, timp în care a ținut legătura cu cei de la Poliția Rutieră prin telefon. După o vreme, autorul accidentului a reușit să se facă nevăzut.

În cursul zilei de ieri, după ore întregi de căutări, autoturismul a fost găsit abandonat pe malul lacului Prodana.

La puțin timp, a fost identificat și șoferul: un tânăr de 28 de ani, care a fost condus la poliție într-o evidentă stare de ebrietate.

După ce i s-au luat declarații, individul, însoțit de polițiști, a mers la fața locului pentru reconstituire.

”Tânărul în cauză nu deține permis de conducere și a declarat că și înainte de producerea accidentului consumase băuturi alcoolice. Bărbatul a fost reținut”, ne-a declarat Silvia Manta, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Cei doi tineri accidentați au scăpat, din fericire, fără leziuni grave.

”Unul dintre ei a fost rănit la picior și a plecat imediat acasă, iar celălalt a suferit un traumatism cranio-cerebral. I s-a făcut o tomografie, urmând a fi consultat și de un neurolog. A preferat să plece pe semnătură de la urgențe, fără a mai aștepta să se supună investigațiilor ulterioare”, a declarat, pentru Est News, Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean (Simona MIHĂILĂ)

Comments

comments

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: