Home / Administratie / ”Fiesta” la drumul mare!

”Fiesta” la drumul mare!

Pentru că a reușit să împlinească un vis al localnicilor, primarul din Șuletea, Ciprian Tamaș, a dat o mică petrecere “la locul faptei” desfăcând o sticlă de șampanie.

După ce, la începutul lunii l-a avut invitat pe ministrul Agriculturii la sărbătoarea comunei, Ziua Recoltei, manifestările fiind declarate de toată lumea un deplin succes, primarul din Șuletea a mai punctat cu o realizare: asfaltarea drumului comunal din satul Rășcani, un vis vechi al localnicilor. Realizarea se cuvenea să fie stropită cu șampanie, așa că, la marginea drumului, Ciprian Tamaș a “udat” noul drum.

„Acest drum nu a fost asfaltat niciodată, era drum de pământ pe care doar am mai pus piatră anii trecuți. Oamenii așteptau de multă vreme asfaltarea. Acum trebuie să oprim lucrările pentru că vom veni cu rețeaua de apă și canalizare, vom avea apă și canalizare în toate satele componente. Am asfaltat prin PNDL I 2,6 km în satul Rășcani și 3 km în Șuletea, proiecte în valoare de 5 milioane de lei”, a spus primarul Ciprian Tamaș. (Marian NISTOR)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Pasarelă peste calea ferată în zona depozitelor de la Leguvas și pasaj subteran în Crucea Gării din Vaslui

O pasarelă peste calea ferată ...

Primarul de Vaslui se gândește să desființeze Poliția Locală

Poliția Locală ar putea fi ...

Colectarea deșeurilor, un nou stres pentru autoritățile din Vaslui

Colectarea deșeurilor menajere din Vaslui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: