Google+
Home » Justitie » Patru cărți de identitate românești false, descoperite la controlul de frontieră

Patru cărți de identitate românești false, descoperite la controlul de frontieră

Vameșii de la Albița au descoperit patru cărți de identitate false, ascunse asupra a patru cetățeni moldoveni care urmau să fie folosite în Germania.

Iurie M., Ion R., Dumitru U. și Alexandru F., cu vârste cuprinse între 21 și 32 de ani, au vrut să intre în țară, duminică, în calitate de pasageri în mai multe microbuze. Polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unor controale amănunțite asupra mijloacelor de transport. Aceștia au descoperit în buzunarele interioare ale hainelor lui Iurie M. și Ion R., într-una dintre ghetele cu care era încălțat Dumitru U. și în portofelul lui Alexandru F., câte o carte de identitate cu însemnele autorităților române. Lucrătorii vamali au stabilit că toate documentele descoperite sunt false.

Cu privire la cele constatate, cei patru bărbați au declarat că au procurat documentele de la conaționali, ale căror date nu le cunosc, plătind sume cuprinse între 200 și 400 euro și că urmau să folosească documentele în Germania pentru a ocupa mai ușor un loc de muncă. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauze sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale. (G.P)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: