Google+
Home » Justitie » Accident teribil de circulație, cu un taxi răsturnat la Stâna Costești

Accident teribil de circulație, cu un taxi răsturnat la Stâna Costești

Accident teribil, ieri dimineață, în comuna Costești, aproape de Stâna Costești. Un taxi, aparținând unei firme de taximetrie din Bârlad, în care se aflau două femei și care se deplasa din direcția Vaslui către Bârlad, s-a răsturnat pe șosea, cel mai probabil din cauza vitezei excesive.

Una dintre femei, în vârstă de 26 de ani, a reușit să iasă singură din autoturism, însă pentru șoferița de 29 de ani a fost necesară intervenția ambulanțierilor și a pompierilor pentru a o descarcera. Ambele femei au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, dar minunea a făcut ca niciuna să nu fie grav rănită. Una dintre ele a fost externată până către seară, iar cealaltă va fi externată, cel mai probabil, în cursul zilei de astăzi.

”Din informațiile noastre, deși mașina era destinată serviciului de taximetrie, în acel moment era folosită în scop personal de către șoferița în cauză. La un moment dat, pe raza comunei Costești, conducătoarea auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabilului. Din primele cercetări care s-au efectuat se pare că este vorba de o neadaptare a vitezei. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, ne-a declarat Loredana David, responsabil mass-media în cadrul Inspectoratului Județean de Urgență Vaslui.

Timp de aproape două ore, cât au durat manevrele de descarcerare precum și degajarea carosabilului, circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri. (S.M.)

Comments

comments

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: