Home / Social / Agenții economici cu cele mai bune rezultate, premiate în cadrul Topului Firmelor

Agenții economici cu cele mai bune rezultate, premiate în cadrul Topului Firmelor

Agenții economici din județul Vaslui cu cele mai bune rezultate în anul financiar 2016 vor fi premiați, astăzi, în cadrul celui mai important eveniment organizat de Camera de Comerț Industrie și Agricultură Vaslui, respectiv Topul Firmelor. În cadrul galei organizată la un restaurant din nordul municipiului Vaslui, se vor acorda premii și distincții pentru cele mai merituoase societăți comerciale.

Camera de Comerț Industrie și Agricultură Vaslui organizează, astăzi, cea de-a XXIV-a ediție a Topului Firmelor, eveniment la care vor fi premiați agenții economici cu cele mai bune rezultate financiare în anul 2016. La acțiunea organizată într-o nouă locație a unui restaurant din nordul municipiului Vaslui, vor participa peste 200 de firme din jude, care vor fi premiate pentru rezultatele deosebite obținute în activitate.

De asemenea, se vor acorda plachete pentru o serie de personalități ale județului, respectiv pentru trei firme din județ, trei elevi cu rezultate deosebite la olimpiadele naționale și internaționale și trei studenți de la universități din Republica Moldova. O astfel de distincție va primi și un fiu al județului pentru activitatea în care a excelat, profesor universitar doctor Ovidiu Cârjă, din cadrul Facultății de Fizică a Universității ”Al. I. Cuza” Iași. Antrenul pentru invitați va fi susținut de către o formație din Republica Moldova.

La evenimentul organizat de CCIA Vaslui vor participa și vicepreședintele Camerei Naționale penru Comerț și Agricultură, Mihai Apopei, precum și consilierul personal al președintelui instituției, fostul ministru Șerban Mihăilescu.

About Simona Vasile

x

Check Also

Angajările la DGASPC, suspendate până la adoptarea bugetului instituției

Austeritate la DGASPC Vaslui! Deși Direcția ...

Criza de mecanizatori paralizează activitățile din agricultura județului Vaslui

de Dănuț CIOBANU  Agricultura județului Vaslui ...

A murit profesoara Elena Brașoveanu!

Veste tristă și neașteptată pentru cadrele ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: