Home / Social / Cioban găsit mort în Râul Bârlad

Cioban găsit mort în Râul Bârlad

Moarte suspectă a unui cioban de la o stână din Brodoc, suburbie a municipiului Vaslui. Trupul bărbatului de 55 de ani a fost găsit de către proprietarul oilor după ce a constatat, vineri dimineață, că lipsește de la stână. Ciobanul a fost văzut ultima dată în viață în cursul serii de joi, atunci când a dus lapte în sat la mai mulți localnici. Ulterior, când ar fi revenit spre stâna unde lucra, bărbatul ar fi căzut de pe o punte îngustă pe care a încercat să traverseze râul Bârlad, undeva în spatele Ocolului Silvic Brodoc. Ajuns în apă, este posibil ca bărbatul să se fi înecat, trupul său fiind găsit a doua zi de către proprietarul stânei, care a alertat autoritățile la numărul de urgență 112.

Aseara, am mers impreuna in sat sa ducem lapte la un om. Ne-am despartit in statie, eu am plecat cu autobuzul, el s-a intors la stana. Nu a mai ajuns. A cazut de pe podet in apa, s-a dezechillibrat. Era un pic baut. Era un om cuminte, cumsecade, foarte muncitor. Aveam grija impreuna de animale. Trecuse podetul asta de sute de ori, dar aici e periculos si in timpul zilei, daca esti treaz. Trebuie sa fii foarte atent. Probabil s-a impiedicat, nu stiu ce sa spun! Imi pare rau de el ! Dumnezeu sa il ierte!” a declarat Pavel Cretu, colegul barbatului.

In scurt timp, in zona au ajuns pompierii de la Detasamentul Vaslui, care au recuperat cadavrul din apa, ulterior fiind declanșată o anchetă în acest caz.

Polițiștii au întocmit dosar penal în aceste caz pentru ucidere în culpă. (Daniel MICU, Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Inconștient să fii, noroc să ai. Un bătrân a scăpat cu răni minore după ce a intrat cu Matiz-ul într-un tren

Un bătrân de 76 de ...

Zeci de legumicultori vasluieni și-au vândut roșiile în piețele din județ

Legumicultorii vasluieni au început să ...

Ofertă bogată de brazi, la Bârlad

Bârlădeni, au apărut brazii în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: