Google+
Home » Social » Scandal provocat de un tânăr într-o sală de ”păcănele” din Crucea Gării. Agenții de pază l-au ”rezolvat” cu spray paralizant

Scandal provocat de un tânăr într-o sală de ”păcănele” din Crucea Gării. Agenții de pază l-au ”rezolvat” cu spray paralizant

Un bărbat de 32 de ani a ajuns cu ambulanța la spital, după ce a fost amețit cu un spray paralizant de către agenții de pază a unei săli de ”păcănele” din municipiul Vaslui. Forțele de ordine au folosit respectiva armă albă pentru a-l potoli pe tânăr, care a provocat scandal din cauza pierderii banilor la jocurile electronice de noroc.

Scandal provocat de un tânăr într-o sală de jocuri electronice de noroc, finalizat cu intervenția forțelor de ordine. Supărat că a pierdut banii la ”păcănele”, vasluianul de 32 de ani a spart ecranul unui aparat de joc și apoi a aruncat cu o sticlă în barul localului din zona Crucea Gării din municipiul Vaslui, spărgând o sticlă de băutură spirtoasă. În consecință, doi agenți de pază de la o firmă specializată au intervenit pentru a-l liniști pe tânăr, fiind nevoiți să folosescă un spray iritant lacrimogen. În scurt timp, scandalagiul s-a prăbușit la pământ în stare de inconștiență, ulterior fiind solicitată, prin numărul uni 112, intervenția Jandarmeriei.

Echipajul de jandarmi deplasat la intervenție a găsit o persoană în stare de inconștiență, motiv pentru care s-a solicitat o ambulanță la fața locului. Pe lângă tânărul de 32 de ani, la spital a fost transportat și un agent de pază, care a suferit o echimoză la una din mâini”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui, Sorin Niță.

Jandarmii au întocmit actele premergătoare unui dosar penal pe care le-au înaintat către Poliție în vederea continuării cercetărilor. (Ionuț PREDA)

Comments

comments

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: