Google+
Home » Justitie » Tânără de 21 de ani, însărcinată în luna a cincea, moartă în condiții suspecte

Tânără de 21 de ani, însărcinată în luna a cincea, moartă în condiții suspecte

de Daniel MICU

Moarte învăluită în mister, în localitatea Balești, comuna Cozmesti. O gravidă a pierit în brațele medicilor de la SMURD, in ciuda eforturilor disperate facute de acestia pentru a o salva.

Vasilica Atănăsoaiei, tânăra gravidă în 5 luni, se afla de cateva zile in satul Balesti si o ajuta la treburi in gospodărie pe mama sa. Ieri, au curățat porumb si, împreună cu ceilalți membri ai familiei, s-a asezat la masa. Potrivit mamei, i-a plăcut in mod deosebit branza adusa din Italia de iubitul ei cu mămăligă si nu e exclus sa fi înghițit lacom. Apoi, viitoarea mamica s-a așezat în pat, sa se odihnească. Sora mai mica de 13 ani a auzit-o horcaind, a stropit o cu apa si si-a strigat mama in ajutor. Îngrozită, femeia a cerut ajutor la 112, dar și la vecini, care au încercat să o ajute pana la sosirea medicilor.

Două echipaje de la Ambulanță și SMURD au ajuns la locul solicitării si au inceput manevrele de resuscitare. După o ora, inima tinerei s-a oprit, iar ancheta a fost preluată de polițiști.

”Politistii au deschis penal pentru ucidere din culpa in cazul tinerei de 21 de ani din Balesti. Se fac cercetari pentru a se stabili in ce imprejurari s-a produs decesul”, a declarat Sillvia Manta, purtatorul lde cuvant al IPJ Vaslui.

Legiști vor stabili cauza decesului după necropsie. În loc să se pregătească de nunta si botez, rudele urmează să o conducă pe Vasilica Atanasoaiei pe ultimul drum.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: