Google+
Home » Justitie » Confruntarea ”regilor” șoselelor: Audi versus Tico

Confruntarea ”regilor” șoselelor: Audi versus Tico

Trei autoturisme au fost implicate, luni, într-un accident produs în fața Școlii nr. 2 Vaslui. Din fericire, evenimentul nu s-a soldat și cu victime, deși mașinile au fost destul de ”șifonate”. Poate cel mai norocos dintre toți a fost șoferul unui Tico, care nu se afla în micuța sa mașină atunci când a avut loc carambolul.

Un carambol care se putea termina tragic a avut loc în fața Școlii nr. 2 din Vaslui, din Cartierul 13 Decembrie. Nu mai puțin de trei mașini au fost implicate în accidentul soldat doar cu pagube materiale: un Audi Q5, un Tico și un VW. Vinovat de producerea evenimentului rutier este o femeie de 43 de ani, aflată la volanul bolidului Q5 care a încercat să schimbe banda de mers fără să se asigure corespunzător. În consecință, mașina a fost lovită puternic din spate de Volkswagen, a cărui șofer nu a mai putut evita impactul. În urma coliziunii, SUV-ul a ajuns de-a latul șoselei și s-a ”înfipt” în Tico în care, la acel moment, nu se afla nimeni.

Polițiștii au decis suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 60 de zile pentru conducătoarea auto”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Chiar dacă accidentul a fost fără victime, avariile la cele trei mașini au fost destul de serioase, cel mai șifonat din coliziune ieșind, așa după cum era de așteptat, ”marele gigant” Tico. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: