Home / Sanatate / Se schimbă programul de vizite la Spitalul ”Beldiman”

Se schimbă programul de vizite la Spitalul ”Beldiman”

Peste câteva zile se va schimba programul de vizită la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman”. Acesta va fi cel impus prin Ordinul ministrului sănătății nr. 1284/2012, ordin care, deși este în vigoare de cinci ani, la Bârlad nu a fost pus în aplicare.

”Dacă până acum intrarea în spital a aparținătorilor era permisă între orele 12 și 14.00, iar seara între 18 și 20.00, de săptămâna viitoare, programul de vizită va fi în intervalul 15.00 – 20.00, în timpul săptămânii, iar în week-end, între orele 10.00 – 20.00”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Se pare că intrarea în normalitate, în spiritul ordinului ministrului, s-a făcut în urma unei sesizări trimise la Consiliul Județean. Deși spitalul de la Bârlad nu este în subordinea acestei instituții, conducerea de la ”Beldiman” a reacționat imediat și a introdus modificarea.

Este de așteptat ca noul program să stârnească nemulțumiri în rândul celor care vor dori să-și viziteze rudele în prima parte a zilei, mai ales în cazul celor care muncesc după-amiaza. Probleme  ar putea apărea și în cazul celor care vor respecta programul de vizită, întrucât în acest interval orar au loc contravizitele medicilor în saloane, masa de seară și curățenia de seară pe coridoarele spitalului. (Mihaela NICULESCU)

About Simona Vasile

x

Check Also

Un TIR plin cu cereale s-a răsturnat la Popeni. Șoferul a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență Bârlad

Un autotren plin cu cereale ...

Crește de la săptămână la săptămână numărul virozelor în județul Vaslui

Virozele respiratorii au apărut și ...

La spitalul din Bârlad, proba practică a concursului pentru posturile de asistenți medicali a fost amânată din motive… tehnice

Fără precedent! Spitalul „Elena Beldiman” ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: