Google+
Home » Justitie » Un polițist și alți doi bărbați, cercetați penal după ce ar fi sechestrat și violat două minore

Un polițist și alți doi bărbați, cercetați penal după ce ar fi sechestrat și violat două minore

Trei bărbați din județ, printre care și un agent de poliție, fac subiectul unei anchete în care sunt cercetați penal pentru viol și lipsire de libertate, după ce ar fi sechestrat și abuzat sexual două adolescente, ambele în vârstă de 16 ani.

În reclamațiile depuse la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, minorele afirmă că violurile s-ar fi petrecut în două locații diferite din satele Lunca Banului și Vetrișoaia, în satul din urmă desfășurându-și activitatea și polițistul acuzat de viol și lipsire de libertate. În ceea ce le privește pe cele două adolescente, acestea își au domiciliile în localitățile Văleni și Muntenii de Sus, la zeci de kilometri de zona în care s-ar fi consumat abuzurile sexuale. Fetele ar fi ajuns la Vetrișoaia și Lunca Banului pentru a petrece de ziua sfinților Mihai și Gavril.

În sesizarea făcută la Parchetul Huși, cele două minore au reclamat faptul că au fost lipsite de libertate și violate de către trei bărbați, unul dintre aceștia având calitatea de polițist. În consecință, cercetările au fost preluate de către prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși. Deocamdată, se fac cercetări pentru a se stabili dacă cele sesizate sunt reale”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, Antonela Pălie.

Conducerea Poliției Județene Vaslui a declanșat o anchetă disciplinară față de agentul de la Vetrișoaia. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: