Google+
Home » Justitie » (VIDEO) Un descreierat care în tinerețe și-a ucis soția și i-a ascuns trupul în grădină, arestat aseară după ce și-a violat cu sălbăticie mătușa septuagenară

(VIDEO) Un descreierat care în tinerețe și-a ucis soția și i-a ascuns trupul în grădină, arestat aseară după ce și-a violat cu sălbăticie mătușa septuagenară

Un recidivist din județul Vaslui, Constantin Bulgaru, s-a întors după gratii, după ce, cu o violență ieșita din comun, și-a violat și bătut mătușa, bătrâna fiind transportată în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie Iași. Aseară, judecătorii vasluieni au emis pe numele bărbatului de 59 de ani mandat de arestare preventivă pentru următoarele 30 zile.

În cursul zilei de vineri, Bulgaru Constantin a mers în satul Arșița, din comuna Bogdana, la mătușa lui, în vârstă de 73 de ani, sub pretextul de a o ajuta pe aceasta la treburile gospodărești. Nu a reușit să termine tot ce avea de făcut în curtea femeii, așa că a rămas să doarmă în casa bătrânei, el fiind din localitatea Fântâna Blănarului. În cursul nopții, cu mințile tulburi de alcool, s-a năpustit asupra mătușii sale și a violat-o, fără să țină cont de rugămințile și de lacrimile acesteia.

Bătrâna a încercat din răsputeri să se apere, iar asta l-a scos din minte pe „musafir”. A lovit-o cu sălbăticie și și-a dus la capăt planul îngrozitor. Mai mult moartă decât vie, femeia a ajuns în grija medicilor de la Spitalul de Neurochirurgie Iași, cu răni grave.

Deși inclusiv vecinii le-au spus anchetatorilor că el e vinovat pentru starea precară de acum a bătrânii, Bulgaru nu recunoaște nici în ruptul capului că și-a zdrobit mătușa. După 24 de ore petrecute în arest, aseară, suspectul a fost prezentat la Judecătoria Vaslui cu propunere de arestare preventivă pentru viol.

 

 

„Nu i-am făcut eu nimic! Nu am bătu-o! Eu am plecat!”, a declarat acesta la intrarea în sala de judecată. Probele strânse până acum la dosar sunt însă de nezdruncinat, așa ca Bulgaru, deși a cerut măsura controlului judiciar, s-a întors după gratii.

În anul 1992, individul a fost arestat pentru lovituri cauzatoare de moarte, după ce și-a ucis soția și i-a îngropat trupul în grădină. Teribila descoperire a fost făcută de anchetatorii brașoveni abia după un an de zile. Blândețea magistraților și a legilor românești a făcut ca patru ani mai târziu, criminalul să fie eliberat.

Comments

comments

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: