Google+
Home » Justitie » Amenzi de peste 20.000 de lei date de agenții rutieri vasluieni într-o singură zi

Amenzi de peste 20.000 de lei date de agenții rutieri vasluieni într-o singură zi

Ieri, polițiștii rutieri și polițiștii de ordine publică au acționat în sistem integrat, pe raza județului Vaslui, pe drumurile care prezintă risc crescut de accidente, respectiv în principalele intersecții din județ.

Polițiștii au aplicat 51 de sancțiuni contravenționale participanților la trafic care nu au respectat normele rutiere, în valoare totală de 23.200 de lei.

În cadrul acțiunii, polițiștii au efectuat peste 140 de testări cu aparatul alcooltest și au reținut șase permise de conducere unor conducători auto care au încălcat normele rutiere (două pentru depășirea regimului legal de viteză, două pentru neacordarea priorității de trecere, una pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului și una pentru consumul de alcool). Totodată a fost reținut și un certificat de înmatriculare.

Poliția Rutieră atrage atenția tuturor participanților la trafic, indiferent de calitatea pe care o au, cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulație și adoptarea unei conduite preventive, pentru reducerea evenimentelor rutiere nedorite. (G.P.)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: