Google+
Home » Justitie » Permis de conducere fals, depistat la controlul de frontieră
Picture taken 12 December 2006 shows a general view of the Romanian custom point with Moldova, Albita (360km east from Bucharest). 01 January 2007, Romania will become the east border of EU as it will join the EU with its neighbour Bulgaria. AFP PHOTO/DANIEL MIHAILESCU

Permis de conducere fals, depistat la controlul de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări cu privire la un bărbat din Federația Rusă care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

În data de 13 noiembrie, în jurul orei 19.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albița – I.T.P.F. Iași, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, cetățeanul din Federația Rusă, Alexander B., în vârstă de 40 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Germania.

La controlul de frontieră existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat, eliberat de autoritățile din R. Moldova, valabil pentru categoriile A, B, C, D, E, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că documentul nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Bărbatul a declarat, în prezența unui cunoscător de limba rusă, că a obținut documentul în anul 2006, plătind suma de 500 de euro și că nu avea cunoștință despre faptul că documentul prezentat la controlul de frontieră este fals.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals. (G.P.)

Comments

comments

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: