Google+
Home » Administratie » Primăria Oșești, în continuare fără primar, chiar dacă fostul edil interimar a câștigat alegerile

Primăria Oșești, în continuare fără primar, chiar dacă fostul edil interimar a câștigat alegerile

Primăria Oșești nu are nici acum primar, la mai bine de o săptămână de când fostul edil interimar Didi Alexandroae a câștigat alegerile. Judecătoria Vaslui nu i-a validat încă mandatul astfel încât activitatea în primărie rămâne blocată.

Didi Alexandroae nu-și poate intra în drepturi, la mai bine de o săptămână de la scrutinul de pe 5 noiembrie. Nici până acum Judecătoria Vaslui nu i-a validat mandatul, deși documentele solicitate au fost depuse la timp.

Am fost citat să depun documentele privind cheltuielile făcute în campania electorală, ceea ce am și făcut. Din păcate, nu mi-a fost validat și mandatul, instanța având la dispoziție 20 de zile pentru a o face, conform legii”, ne-a declarat Didi Alexandroae.

În momentul de față, Primăria Oșești este fără primar, în condițiile în care edilul interimar a fost destituit printr-un ordin al prefectului, în urma cererii făcută de PNL, care l-a exclus din partid.

Didi Alexandroae a trecut la PSD cu trei săptămâni înainte de alegeri și a câștigat scrutinul cu 19 voturi în fața contracandidatului său de la PNL, Ioan Toderașcu. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: