Home / Sanatate / Doctorița Anca Melinte, de la Spitalul de Urgență Vaslui, bătută în restaurant de ruda unei paciente care a murit în unitatea medicală

Doctorița Anca Melinte, de la Spitalul de Urgență Vaslui, bătută în restaurant de ruda unei paciente care a murit în unitatea medicală

Polițiștii au deschis o anchetă în urma unei plângeri făcută de către medicul vasluian Anca Melinte care susține că a fost bătută și înjurată într-un restaurant din Vaslui. Agresorul este ruda unei femeii care, la începutul lui octombrie, a murit la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vaslui, acolo unde ajunsese după ce a ținut o cură de slăbire cu apă, lămâie și bicarbonat.

Și meseria de medic a ajuns să fie una cu risc în ziua de astăzi. O demonstrează un caz petrecut săptămâna aceasta în Vaslui în care o doctoriță de la Spitalul Județean ”și-a furat-o” pentru că nu ar fi tratat așa cum trebuie o pacientă care, din nefericire, a murit în unitatea medicală vasluiană. Incidentul a avut loc în restaurantul din spatele Parcului Copou, în momentul în care medicul Anca Melinte servea dejunul. La un moment dat, un individ de la o masă alăturată s-a dus țintă la doctoriță și i-a dat cu dosul palmei peste față, după care a ieșit din local. Însă, tânărul, cu mult tupeu, s-a reîntors în restaurant cu o femeie care a început să o înjure pe medic pe motiv că i-ar fi ucis ruda. Întregul scandal a durat aproximativ jumătate de oră.

A doua zi, doctorița s-a dus la poliție și a făcut plângere, în care îl acuză pe tânăr de agresiune.

Un medic a depus o plângere la Poliție în care sesizează faptul că a fost victima unei agresiuni. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Tânărul care a agresat-o pe Anca Melinte este rudă cu femeia de 49 de ani, care, la începutul lui octombrie, a murit la SJU Vaslui după trei săptămâni de spitalizare. La internare, femeia a acuzat dureri abdominale, afirmând ca a urmat o cură de slăbire cu apă, bicarbonat și lămâie. Conducerea spitalului a spus la acea vreme că medicii nu au nicio vină că pacienta a murit, fiind considerat un caz nefericit. Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui a început o anchetă în acest caz, fiind așteptat raportul autopsiei de la Serviciul de Medicină Legală Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Crește numărul pacienților diagnosticați cu gripă, în județ

Numărul cazurilor de gripă continuă să crească în județ, ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: