Google+
Home » Sanatate » Doctorița Anca Melinte, de la Spitalul de Urgență Vaslui, bătută în restaurant de ruda unei paciente care a murit în unitatea medicală

Doctorița Anca Melinte, de la Spitalul de Urgență Vaslui, bătută în restaurant de ruda unei paciente care a murit în unitatea medicală

Polițiștii au deschis o anchetă în urma unei plângeri făcută de către medicul vasluian Anca Melinte care susține că a fost bătută și înjurată într-un restaurant din Vaslui. Agresorul este ruda unei femeii care, la începutul lui octombrie, a murit la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vaslui, acolo unde ajunsese după ce a ținut o cură de slăbire cu apă, lămâie și bicarbonat.

Și meseria de medic a ajuns să fie una cu risc în ziua de astăzi. O demonstrează un caz petrecut săptămâna aceasta în Vaslui în care o doctoriță de la Spitalul Județean ”și-a furat-o” pentru că nu ar fi tratat așa cum trebuie o pacientă care, din nefericire, a murit în unitatea medicală vasluiană. Incidentul a avut loc în restaurantul din spatele Parcului Copou, în momentul în care medicul Anca Melinte servea dejunul. La un moment dat, un individ de la o masă alăturată s-a dus țintă la doctoriță și i-a dat cu dosul palmei peste față, după care a ieșit din local. Însă, tânărul, cu mult tupeu, s-a reîntors în restaurant cu o femeie care a început să o înjure pe medic pe motiv că i-ar fi ucis ruda. Întregul scandal a durat aproximativ jumătate de oră.

A doua zi, doctorița s-a dus la poliție și a făcut plângere, în care îl acuză pe tânăr de agresiune.

Un medic a depus o plângere la Poliție în care sesizează faptul că a fost victima unei agresiuni. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Tânărul care a agresat-o pe Anca Melinte este rudă cu femeia de 49 de ani, care, la începutul lui octombrie, a murit la SJU Vaslui după trei săptămâni de spitalizare. La internare, femeia a acuzat dureri abdominale, afirmând ca a urmat o cură de slăbire cu apă, bicarbonat și lămâie. Conducerea spitalului a spus la acea vreme că medicii nu au nicio vină că pacienta a murit, fiind considerat un caz nefericit. Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui a început o anchetă în acest caz, fiind așteptat raportul autopsiei de la Serviciul de Medicină Legală Vaslui. (Ionuț PREDA)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: