Google+
Home » Sport » Internazionale Traian Vaslui caută vineri a treia victorie consecutivă din Campionatul Național de Futsal U19

Internazionale Traian Vaslui caută vineri a treia victorie consecutivă din Campionatul Național de Futsal U19

Sala Polivalentă din Vaslui va găzdui mâine, de la ora 16.30, confruntarea Internazionale Traian Vaslui – Sănătatea Darabani, în cadrul Campionatului Național de Futsal U19. Va fi a treia partidă disputată sezonul acesta de vasluieni, care au până acum un parcurs perfect în competiție.

Se preconizează a fi un meci spectaculos, dacă ținem cont de cele trei partide disputate anul trecut între cele două formații. Vasluienii i-au învins atunci pe ieșeni de două ori. Internazionale Traian Vaslui a câștigat cu 7 – 5 atât acasă cât și în deplasare. Sănătatea Dărăbani a câștigat odată, în extremis, scor 2 – 1.

Internazionale Traian Vaslui este lider în seria 1 a Campionatului Național de Futsal U19, după ce a reușit victorii categorice atât acasă, cât și în deplasare. În prima etapă vasluienii au reușit o victorie de răsunet, scor 15 – 3, cu CN Nicu Gane Fălticeni. A urmat un alt galop de sănătate, în deplasare la Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, scor 1 – 10.

Vasluienii au cel mai bun atac, din cele șase serii. Formația vasluiană a făcut furori în atac, cu 25 de goluri marcate în două partide, mai mult decât ocupantele locurilor doi și trei din seria ei la un loc. Stau bine și în apărare, după ce au primit doar patru goluri până acum, doar alte trei formații putându-se compara cu Internazionale Traian Vaslui la acest capitol. Dintre echipele care au jucat două partide până acum, doar C.S. KSE Targu Secuiesc a primit mai puține goluri, respectiv trei.

Internazionale Traian Vaslui ocupă primul loc în seria 1 a Campionatului Național de Futsal U19, cu 6 puncte. E urmată de Sănătatea Darabani, Futsal Ceahlăul Piatra Neamț și CN Nicu Gane Fălticeni, toate cu câte trei puncte. Pe cinci se clasează CSM Politehnica Iași, cu 0 puncte. Vasluienii confirmă încă o dată că sunt o nucă tare pentru adversari. Sezonul trecut, la debutul în această competiție, au dominat autoritar grupa în care au fost plasați. Au devenit apoi semifinaliști în Cupa României. Au reușit și calificarea la turneul Final 8 Campionat, competiție din care au fost eliminați de câștigătorii competiției. Internazionale Traian Vaslui a fost foarte aproape de a fi printre primele patru echipe la Turneul Final 8 al Campionatului Național de Futsal U19, la fel ca în Cupa României. A acuzat însă lipsa de experiență și a pierdut în cele din urmă în fața celor de la Clujana Cluj, scor 8 – 9 după lovituri de departajare, deși au condus cu 5 – 2. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: