Google+
Home » Justitie » Medicii legiști au stabilit cauza morții gravidei de 21 de ani din Bălești

Medicii legiști au stabilit cauza morții gravidei de 21 de ani din Bălești

Gravida de 21 de ani din Bălești care a murit în cursul zilei de sâmbătă avea probleme cardiace, aceasta fiind și cauza decesului, așa după cum s-a stabilit în urma raportului autopsiei. Astfel, se infirmă varianta conform căreia tânăra s-ar fi înecat cu mâncare.

Serviciul de Medicină Legală Vaslui a stabilit ca și cauză preliminară a morții în condiții suspecte a tinerei gravide din Bălești problemele cardiace și nu un accident nefericit, cum ar fi obturarea căilor respiratorii cu un bol alimentar. De altfel, rudele femeii știau că aceasta suferă de afecțiuni ale inimii care, din păcate, au condus în final la un deznodământ tragic.

Raportul preliminar al medicilor legiști arată ca și cauză a decesului cardio-miopatie. Cercetările însă continuă în acest caz până când se vor primi și rezultatele analizelor de laborator”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Silvia Manta.

Tânăra de 21 de ani a murit în cursul zilei de sâmbătă, după ce  a stat la masă alături de rudele sale. Rudele au sunat la numărul de urgență 112, însă cadrele medicale ale celor două ambulanțe trimise la caz nu au mai putut-o salva pe gravidă. (Ionuț PREDA)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: