Google+
Home » Sport » Gloria Todirești – FC Rapid Brodoc, un meci care se poate dovedi crucial pentru gazde

Gloria Todirești – FC Rapid Brodoc, un meci care se poate dovedi crucial pentru gazde

Gloria Todirești are de dat un test important duminică în Liga a V-a în compania unei formații de calibru, FC Rapid Brodoc. În condițiile în care doar primele patru clasate din cele două serii merg în miniplay-off, Gloria Todirești e nevoită să învingă ocupanta locului trei din seria VEST din Liga a V-a pentru a spera în continuare că poate evita emoțiile luptei pentru evitarea retrogradării. FC Gloria Todirești are acum cu cinci puncte mai puține decât ocupanta locului patru, Viitorul Rebricea.

Lider autoritar în seria VEST este FC Vulturești, care are un parcurs invincibil, cu șapte victorii și două remize. Prima clasată va înfrunta în weekend ocupanta locului opt, Unirea Alexandru Vlahuță. Inter Sport Vaslui, echipa cu cel mai bun atac din Liga a V-a, ar trebui să aibă o misiune facilă duminică. Va juca în deplasare la Voința Ștefan cel Mare, echipă care a primit până acum 29 de goluri, o medie de peste 3 goluri pe meci.

Viitorul Rebricea speră la un pas greșit al echipelor de pe doi și trei pentru a putea, dacă învinge pe Vulturul Bălteni, să urce pe podium. Unirea Negrești are șansa de a obține cel de-al patrulea succes din actuala stagiune în fața lanternei roșii, Avântul Zăpodeni.

FC Vulturești, e lider în seria VEST, cu 23 puncte. E urmată de Inter Sport Vaslui, care are 19 puncte. Completează podiumul FC Rapid Brodoc, care are 18 puncte. Pe patru se clasează Viitorul Rebricea, cu 17 puncte. FC Gloria Todirești e pe cinci, cu 12 puncte. Urmează trei echipe cu 9 puncte: Voința Ștefan cel Mare, Unirea Negrești și Unirea Alexandru Vlahuță. Vulturul Bălteni e pe 9, cu 7 puncte. Avântul Zăpodeni, ultima clasată, are doar 3 puncte.

Lupta pentru miniplay-off e mult mai strânsă în seria EST

După disputarea a jumătate din meciurile din seria EST din Liga a V-a lupta pentru locurile calificabile în miniplay-off e deschisă. Sigură de calificare pare acum doar prima clasată. CS Victoria Muntenii de Jos are maxim de puncte după primele șase etape și are cu 2, respectiv 1 meci mai puține disputate față de urmăritoare. Nu mai puțin de cinci echipe se luptă pentru celelalte trei locuri care duc în miniplay-off. Favorite sunt momentan ACS Moara Domnească, echipă ce a obținut 15 puncte până acum. Viitorul Văleni și FC Ghergheleu, cu 12, respectiv 11 puncte, dar au un meci mai puțin disputat. Avântul Solești și SC 2000 Lipovăț, cu 11, respectiv 9 puncte, rămân și ele în cărți. Avântul Băcani și Avântul Codăești par condamnate la lupta pentru evitarea retrogradării. Au reușit să obțină până acum doar 1 punct. Au disputat însă doar șase partide din 14. (G.P)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: