Home / Justitie / S-au ales cu dosar penal după ce au fost prinși conducând fără permis

S-au ales cu dosar penal după ce au fost prinși conducând fără permis

Polițiștii rutieri au identificat marți în trafic doi bărbați care conduceau pe drumurile publice deși acest drept le fusese suspendat. Amândoi s-au ales cu dosar penal pentru îndrăzneala lor.

Un bărbat de 28 de ani din municipiul Bârlad a fost oprit de polițiști pe bulevardul Republicii din Bârlad. Întrucât acesta nu avea permisul de conducere asupra lui, polițiștii l-au verificat în baza de date privind deținătorii de permise de conducere. În urma verificării efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Un alt bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Rebricea, a fost identificat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 4, pe raza localității Draxeni. La solicitarea polițiștilor, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere. În urma verificării efectuate de polițiști în baza de date privind deținătorii de permise de conducere, s-a constatat faptul că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Inconștient să fii, noroc să ai. Un bătrân a scăpat cu răni minore după ce a intrat cu Matiz-ul într-un tren

Un bătrân de 76 de ...

Doi copii și soția unui preot de pe Valea Prutului, răniți într-un accident, după ce au intrat cu mașina într-un copac

Doi copii, de 4 și ...

Asistenta din Vaslui bătută crunt de soț este, în continuare, în stare critică la Iași

Femeia de 43 de ani ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: