Home / Sport / Flacăra Muntenii de Sus are nevoie de victorie în Liga a IV-a pentru a rămâne în coasta liderului

Flacăra Muntenii de Sus are nevoie de victorie în Liga a IV-a pentru a rămâne în coasta liderului

Flacăra Muntenii de Sus nu își mai permite pași greșiți în Liga a IV-a, după ce a pierdut cu 1 – 3 derby-ul de săptămâna trecută, în deplasare la liderul FC Vaslui. Muntenarii nu vor avea o misiune ușoară, adversară în etapa a 10-a fiindu-le formația Racova Pușcași, care a cochetat pentru mai multe etape cu podiumul competiției. Ocupanta locului șase a dovedit că e o nucă tare în etapa a 8-a, când a reușit să smulgă un punct liderului FC Vaslui.

Diferența dintre prima clasată din Liga a IV-a, FC Vaslui și ocupanta locului doi, Flacăra Muntenii de Sus, este de doar trei puncte. Dacă nu ar obține victoria duminică moralul muntenarilor s-ar putea duce însă la vale, în condițiile în care FC Vaslui este neînvinsă până acum.

“Galben verzii” vor căuta să își păstreze invincibilitatea și după meciul din etapa aceasta, cu Atletic Club Bârlad. Bârlădenii sunt o enigmă, reușind un parcurs echilibrat până acum, presărat în egală măsură cu victorii, remize și înfrângeri. Au suferit o singură dată o înfrângere usturătoare, în rest punând destule probleme adversarilor cu fiecare ocazie. Deși are cu un meci mai puțin disputat decât primele șase clasate, Atletic Club Bârlad are al treilea atac din Liga a IV-a, cu nu mai puțin de 27 de goluri marcate, o medie de peste 3 goluri pe meci.

Un meci care promite spectacol este și confruntarea dintre Hușana Huși și Sporting Bârlad, ocupantele locurilor 3 și 5. Vitis Șuletea va înfrunta campioana en – titre FC Gârceni, căutând victoria, rezultat cu care ar putea urca pe podium în cazul unui rezultat slab al hușenilor. Hușenii au reușit o victorie importantă etapa trecută în deplasare la Gârceni, scor 2 – 3. Vitis Șuletea a reușit și ea o victorie de prestigiu, în fața unui adversar incomod, scor 5 – 2 cu Racova Pușcași.

Echipele din subsolul clasamentului se vor înfrunta între ele cu speranța de a obține trei puncte importante în economia clasamentului. O victorie le-ar ajuta în lupta pentru play-off, accesibil primelor opt clasate la sfârșitul sezonului regulat. Cele mai mari șanse le au Juventus Fălciu și Multim Perieni, ocupantele locurilor 9 și 10, care se vor înfrunta duminică. În acestă etapă mai este programată partida Star Tătărani – FDR Tutova, gazdele având ocazia să obțină prima victorie în Liga a IV-a.

FC Vaslui și Flacăra Muntenii de Sus ocupă primele două locuri în Liga a IV-a, cu 25, respectiv 22 de puncte. Completează podiumul Hușana Huși, care are 18 puncte. O urmează îndeaproape Vitis Șuletea, care are 18 puncte. Urmează Sporting Bârlad și Racova Pușcași, cu câte 14 puncte. Pe șapte se află FC 2007 Gârceni, care are doar 13 puncte, însă are de jucat o restanță cu Atletic Club Bârlad, ocupanta locului opt, cu 9 puncte. Juventus Fălciu ocupă locul nouă, cu opt puncte. Pe 10 se află Multim Perieni, care are 6 puncte. FDR Tutova are trei puncte, în timp ce lanterna roșie Star Tătărani are doar un punct. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: