Home / Sport / Internazionale Traian Vaslui a spulberat Sănătatea Dărăbani, în Campionatul Național de Futsal U19

Internazionale Traian Vaslui a spulberat Sănătatea Dărăbani, în Campionatul Național de Futsal U19

Internazionale Traian Vaslui continuă parcursul perfect din Campionatul Național de Futsal U19, după ce a învins vineri pe Sănătatea Dărăbani, scor 6 – 1. Vasluienii au învins în toate cele trei partide disputate în acest sezon al competiției.

Internazionale Traian Vaslui a reușit să își facă partida ușoară datorită intervențiilor providențiale ale celui mai tânăr jucător al echipei, portarul Ștefănel Justin Timofticiuc. Acesta a suplinit cu brio absențele lui George Andone, care va lipsi trei – patru săptămâni și a veteranului Ștefan Chișcă care va trebui să suporte o operație după o accidentare gravă la genunchi.

Internazionale Traian Vaslui a preluat frâiele partidei încă din debut, deși întâlnea o echipă periculoasă, care și-a demonstrat valoarea sezonul trecut când s-a calificat la Turneul Final 8 Campionat de pe locul doi în zona Moldovei. Vasluienii au trimis mai multe șuturi periculoase de la distanță, însă au marcat doar o dată. Andrei Chipcea a reușit să surclaseze apărarea adversă în minutul 12, stabilind scorul pauzei, 1 – 0. Partea secundă a găsit-o pe Internazionale Traian Vaslui în formă de zile mari și aceasta s-a dezlănțuit. Ionuț Francisc Cristea a reușit o dublă (minutele 23 și 27). Orice emoție în ce privește victoria a fost spulberată în minutul 32 când Ovidiu Olaru și Andrei Chipcea au dus scorul la 5 – 0. Sănătatea Darabani a marcat golul de onoare în minutul 34, prin Andrei Alexoaie. Ultimul cuvânt a aparținut tot vasluienilor, prin golul marcat de Vlăduț Dudău în minutul 38.

Din lotul echipei Internazionale Traian au făcut parte portarul Ștefănel Justin Timofticiuc, Alex Ciolacu, Ovidiu Olaru, Alexandru Bădit, Francisc Cristea, Adrian Manolachi, Robert Chirilă, Andrei Chipcea, Vlăduț Dudău, Codrin Epure și Ștefan Mihăilă. Pe lângă accidentații Chișcă și Andone a lipsit și Vlăduț Mocanu.

Din staff-ul formației vasluiene fac parte Remus Adrian Mustatea, Sebastian Badit, Simion Tiberius Chirica, Andreea Soos, Marius Afrasinei, dr. Luminița Ghiur și Bogdan Gheorghiță.

Vasluienii au cel mai bun atac, din cele șase serii. Formația vasluiană a făcut furori în atac, cu 31 de goluri marcate în trei partide, aproape cât ocupantele locurilor doi și trei din seria ei la un loc. Stau bine și în apărare, având a treia apărare din competiție, după ce au primit doar cinci goluri până acum. Una din echipele care o surclasează, Futsal Klub Odorheiu Secuiesc (3 goluri) are însă doar două partide disputate până acum.

Internazionale Traian Vaslui ocupă primul loc în seria 1 a Campionatului Național de Futsal U19, cu 9 puncte. E urmată de CN Nicu Gane Fălticeni, care are patru puncte. Urmează Sănătatea Darabani și Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, ambele cu câte trei puncte. Pe cinci se clasează CSM Politehnica Iași, cu 1 punct. Vasluienii confirmă încă o dată că sunt o nucă tare pentru adversari. Sezonul trecut, la debutul în această competiție, au dominat autoritar grupa în care au fost plasați. Au devenit apoi semifinaliști în Cupa României. Au reușit și calificarea la turneul Final 8 Campionat, competiție din care au fost eliminați de câștigătorii competiției. Internazionale Traian Vaslui a fost foarte aproape de a fi printre primele patru echipe la Turneul Final 8 al Campionatului Național de Futsal U19, la fel ca în Cupa României. A acuzat însă lipsa de experiență și a pierdut în cele din urmă în fața celor de la Clujana Cluj, scor 8 – 9 după lovituri de departajare, deși au condus cu 5 – 2. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: