Home / Justitie / Mii de comprimate cu substanțe anabolizante, ascunse în bagaje, depistate la Albița

Mii de comprimate cu substanțe anabolizante, ascunse în bagaje, depistate la Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița, însoțiți de câinele specializat în detectare stupefiante, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit la sfârșitul săptămânii trecute, ascunse în bagajele unui cetățean român, peste 3.000 de comprimate, dar și fiole de substanțe incluse în lista substanțelor interzise prin lege.

Radu G., în vârstă de 34 de ani, a vrut să intre în țară joi ca pasager într–un autocar înmatriculat în județul Neamț, cu planuri mari de a se îmbogăți prin vânzarea mărfii de contrabandă. În baza profilului de risc, polițiștii de frontieră au solicitat însă lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport. În urma controlului efectuat, la care a fost folosit câinele polițist Nava, au fost descoperite ascunse în bagajele personale ale bărbatului 3.240 comprimate și 167 fiole de diferite substanțe incluse în lista substanțelor interzise.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii substanțelor anabolizante descoperite și sancționarea contravențională a persoanei cu amendă în valoare totală de 33.000 lei. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Incendiu de proporții în comuna Oltenești. Peste 200 de hectare de vegetație uscată, distruse de flăcări

Peste 200 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Peste două tone de furaje, mistuite de flăcări într-un incendiu la Todirești. Pompierii au reușit salvarea locuinței

Peste două tone de furaje au fost mistuite de ...

Panică într-un bloc din Vaslui, în urma unui incendiu. 17 persoane au fost evacuate, trei dintre acestea ajungând la spital

Șaptesprezece locatari dintr-un bloc din zona gării din municipiul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: