Home / Administratie / Poliția face noi angajări din sursă externă. Toate posturile sunt în mediul rural

Poliția face noi angajări din sursă externă. Toate posturile sunt în mediul rural

Aproximativ 40 de posturi de agenți de poliție vor fi scoase la concurs în perioada următoare pentru mediul rural, după ce, la nivel național, au fost aprobate 1.800 de locuri. Toate angajările se vor face din sursă externă, pe bază de concurs, fără a mai fi nevoie de școală de agenți.

Tinerii dornici de a lucra în poliție au din nou posibilitatea de a se angaja pe un post care să le asigure un loc călduț, cu salariu mulțumitor și la timp. Pentru aceasta, trebuie să se înscrie pe unul din cele aproximativ 40 de posturi de agenți care vor fi scoase la concurs în mediul rural în județul nostru. Ulterior, vor susține un test care le va asigura locul de muncă până la ieșirea la pensie, evident dacă nu vor călca ”pe bec”.

Printr-un memorandum, s-au aprobat 1.800 de locuri de muncă prin angajări din sursă externă, din care 700 vor fi pentru specialiști. Nu se știe numărul de locuri care va fi repartizat fiecărui județ în parte. Însă, vă pot spune că, în ianuarie, va fi concursul. Probele de concurs vor fi aceleași ca și cele de admitere la școlile de agenți”, a declarat șeful Poliției Județene Vaslui, Gabriel Doru Panțiru.

Cei care vor reuși să promoveze concursul vor fi obligați să lucreze în mediul rural pe o perioadă de trei ani, fără a avea posibilitatea de a se transfera. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Criza de constructori lovește și în proiectul Centrului Cultural Județean

de Dănuț CIOBANU Lucrările la ...

Vasile Ioniță, liderul Sindicatului din Transurb Vaslui, intră în greva foamei

de Dănuț CIOBANU De vineri, ...

Preluarea serviciului de salubritate de către noul operator intră în linie dreaptă, la Bârlad

Primăria Bârlad va pune la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: