Google+
Home » Social » Un copil de 8 ani a ajuns la spital beat criță, după ce a băut țuică

Un copil de 8 ani a ajuns la spital beat criță, după ce a băut țuică

Un copil de 8 ani a ajuns la Spitalul “Elena Beldiman” din Bârlad în stare de ebrietate, adus chiar de părinții săi, care au constatat că ceva era în neregulă cu copilul lor, care prezenta manifestări identice cu beția.

“Sâmbătă, 18 noiembrie, în jurul orei 13.00, la Compartimentul de Primiri Urgențe al Secției Pediatrie s-a prezentat un copil din Siliștea, comuna Iana, cu intoxicație cu alcool etilic, medicul de urgență instituindu-i tratamentul specific. După ce copilul și-a revenit din starea de beție a fost lăsat să plece acasă împreună cu părinții care îl însoțeau”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, reprezentantul spitalului “Beldiman” în relația cu mass – media.

Din cele aflate de reporterul Est News se pare că micuțul Tudor ar fi consumat țuică din cazanul aflat în curtea casei. Vineri, sâmbătă și duminică părinții acestuia au făcut țuica și ocupați cu treaba nu au văzut că fiul lor se cinstea de zor cu alcool. Cazul va intra probabil în atenția Direcției pentru Protecția Copilului, pentru a se stabili dacă, și în ce măsură părinții se fac vinovați de neglijență. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: