Google+
Home » Sport » Sandu Iacob se întoarce la Vaslui în calitate de adversar

Sandu Iacob se întoarce la Vaslui în calitate de adversar

HC Vaslui va înfrunta astăzi, de la ora 17:30, pe AHC Dobrogea Sud Constanța. Adversara vasluienilor e pregătită de Sandu Iacob, care a fost până de curând antrenorul grupării moldave, pe care a reușit să o ducă în play-off. Partida se anunță a fi extrem de dificilă pentru favorita noastră, ale cărei secrete sunt la îndemâna adversarilor. Meciul va putea fi urmărit în direct pe TVR HD.

HC Vaslui trece printr-o perioadă cu o singură victorie în ultimele cinci partide și vine după două înfrângeri și ocupă doar locul 10, care duce în play-out. Constănțenii în schimb sunt în mare formă, fără a fi învinși în Liga Zimbrilor în ultimele șapte partide, cu șase victorii și o remiză. Aceștia au putut fi învinși doar în Cupa EHF, în deplasare la o formație de calibru, Magdeburg. AHC Dobrogea Sud Constanța e pe locul 6, la egalitate cu ocupanta locului patru.

Cele două echipe s-au întâlnit până acum de cinci ori, vasluienii nereușind să învingă, ci doar să termine la egalitate cu AJC Dobrogea Sud Constanța în două rânduri. Una din aceste remize s-a înregistrat în returul sezonului trecut, meci terminat 24 – 24, pe fondul unei ratări a lui Gabriel Cumpănici de la 7 metri, în ultimele momente de joc. La Vaslui constănțenii s-au impus în tur cu 26 – 24.

Speranțele vasluienilor se leagă de golgheterul Gabriel Bujor, care are 71 de reușite. Au mai înscris pentru HC Vaslui până acum Alexandru Farcaș (40), Silvian Amihăesi (31), Mihai Bujor (28), Valentin Anton (26), Răzvan Farcaș, Claudiu Dediu (câte 24), Darius Dragon (10), Tiberius Moldovanu (8), Gabriel Cumpănici (6), Marian Barac (4), Andrei Popa (3).

Cel mai bun marcator al constănțenilor este Nikola Crnoglavac, cu 66 reușite. Pericolul pândește poarta HC Vaslui și de la Stefan Vujovic (52), George Buricea (35), Dalibor Cutura (33), Laurențiu Toma (23), Ionuț Nistor (15), Zoran Nikolic (11), Mladen Rakcevic și Dejan Malinovic (câte 10). (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: