Home / Sport / Surpriză mare la Voința Ștefan cel Mare – Inter Sport Vaslui

Surpriză mare la Voința Ștefan cel Mare – Inter Sport Vaslui

Etapa a 10-a din seria VEST a Ligii a V-a a oferit iubitorilor de fotbal din județ o surpriză de proporții. Inter Sport Vaslui, ocupanta locului doi și echipa cu cel mai bun atac din Liga a IV-a nu a reușit să învingă Voința Ștefan cel Mare, echipă care primise până la ora meciului 29 de goluri, o medie de peste 3 goluri pe meci. În aceste condiții cu toții se așteptau la o victorie facilă a oaspeților.

Defensiva gazdelor a fost pe atât de șubredă pe cât o arăta statistica, iar aportul ofensiv al oaspeților a fost cel scontat. Cu toate acestea a surprins forma bună de joc arătată pe faza de atac de Voința Ștefan cel Mare, care s-a întrebuințat serios și a învins de mai multe ori apărarea adversă. Meciul s-a terminat în cele din urmă nedecis, scor 4 – 4, lucru care a dus la modificări în configurația podiumului. FC Rapid Brodoc a profitat și a urcat pe doi în clasament grație victoriei cu 4 – 1 în deplasare la Gloria Todirești.

O altă echipă care a profitat de remiza dintre Voința Ștefan cel Mare și Inter Sport Vaslui a fost Viitorul Rebricea. Aceasta a egalat-o la puncte pe Inter Sport Vaslui după ce a dispus cu 3 – 1 de Vulturul Bălteni.

Liderul FC Vulturești a avut de îndeplinit o simplă formalitate în deplasare la Unirea Alexandru Vlahuță, învingând la scor de tenis, scor 1 – 6.

Unirea Negrești a respectat și ea calculele hârtiei, scor 5 – 1 cu lanterna roșie Avântul Zăpodeni.

FC Vulturești conduce în seria VEST a Ligii a V-a cu 26 de puncte. E urmată de FC Rapid Brodoc, care are 21 de puncte. Urmează Inter Sport Vaslui și Viitorul Rebricea, ambele cu câte 20 de puncte. Pe 5 și 6 se clasează Unirea Negrești și FC Gloria Todirești, care au 12 puncte. Voința Ștefan cel Mare e pe 7 cu 10 puncte. Locul opt e ocupat de Unirea Alexandru Vlahuță, cu 9 puncte. Vulturul Bălteni e pe 9, cu 7 puncte. Ultima clasată, Avântul Zăpodeni, are doar 3 puncte.

Etapa următoare din competiție programează un derby incendiar între primele două clasate. Un alt meci interesant va fi între Inter Sport Vaslui și Unirea Negrești, ocupantele locurilor 3 și 5. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de la Clubul Sportiv ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: