Home / Administratie / Un bârlădean a donat orașului bradul de Crăciun ce va fi împodobit în fața Primăriei Bârlad

Un bârlădean a donat orașului bradul de Crăciun ce va fi împodobit în fața Primăriei Bârlad

de Mihaela NICULESCU

Ieri dimineață, a fost montat pe suportul din fața Primăriei bradul de Crăciun. Anul acesta bradul din centrul orașului provine dintr-o donație făcută de un bârlădean care locuiește la casă, pe strada I. C. Brătianu. Pe lângă acest brad, a mai donat bârlădenilor și un altul, ceva mai mic, care va încânta trecătorii în zona de sud a orașului.

Dimineață, a fost adus bradul de Crăciun de la domiciliul familiei care l-a donat, brad care a și fost montat de fapt pe suportul din fața Primăriei. Este un brad înalt de aproape 15 metri, ale cărui lumini vor fi aprinse pe 5 decembrie, în ziua în care va fi deschis de altfel și târgul de Crăciun. Pe lângă acest brad, familia respectivă a mai făcut o donație, a oferit orașului și un al doilea brad, de 10 metri, pe care îl vom amplasa la Cerbul de Aur”, a declarat Constantin Nițuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Bârlădenii așteaptă cu nerăbdare aprinderea instalațiilor ornamentale de Crăciun și speră ca anul acesta ornamentele din brad să fie ceva mai estetice și să nu se limiteze doar la vechea instalație anostă cu beculețe.

About Simona Vasile

x

Check Also

Criza de mecanizatori paralizează activitățile din agricultura județului Vaslui

de Dănuț CIOBANU  Agricultura județului ...

Proiect educativ de 2 milioane de euro, pentru 600 de copii și adulți din municipiul Vaslui

de Dănuț CIOBANU  Primăria Vaslui ...

A murit profesoara Elena Brașoveanu!

Veste tristă și neașteptată pentru ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: