Home / Administratie / Un bârlădean a donat orașului bradul de Crăciun ce va fi împodobit în fața Primăriei Bârlad

Un bârlădean a donat orașului bradul de Crăciun ce va fi împodobit în fața Primăriei Bârlad

de Mihaela NICULESCU

Ieri dimineață, a fost montat pe suportul din fața Primăriei bradul de Crăciun. Anul acesta bradul din centrul orașului provine dintr-o donație făcută de un bârlădean care locuiește la casă, pe strada I. C. Brătianu. Pe lângă acest brad, a mai donat bârlădenilor și un altul, ceva mai mic, care va încânta trecătorii în zona de sud a orașului.

Dimineață, a fost adus bradul de Crăciun de la domiciliul familiei care l-a donat, brad care a și fost montat de fapt pe suportul din fața Primăriei. Este un brad înalt de aproape 15 metri, ale cărui lumini vor fi aprinse pe 5 decembrie, în ziua în care va fi deschis de altfel și târgul de Crăciun. Pe lângă acest brad, familia respectivă a mai făcut o donație, a oferit orașului și un al doilea brad, de 10 metri, pe care îl vom amplasa la Cerbul de Aur”, a declarat Constantin Nițuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Bârlădenii așteaptă cu nerăbdare aprinderea instalațiilor ornamentale de Crăciun și speră ca anul acesta ornamentele din brad să fie ceva mai estetice și să nu se limiteze doar la vechea instalație anostă cu beculețe.

About Simona Vasile

x

Check Also

Reguli drastice pentru firmele care realizează lucrări funerare în cimitirele bârlădene

Gata cu harababura! Conducerea Direcției ...

Investiții de proporții la Epureni

La Epureni sunt deschise mai ...

Gospodărie cuprinsă de flăcări în comuna Duda Epureni. O bucătărie de vară a ars complet, fără a exista victime

O gospodărie particulară din localitatea ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: