Home / Sport / Handbaliștii vasluieni juniori 2 au fost la înălțime în cadrul primului turneu de sală

Handbaliștii vasluieni juniori 2 au fost la înălțime în cadrul primului turneu de sală

Handbaliștii vasluieni de la LPS Vaslui pregătiți de Liviu Gugleș și Alexandru Zaharia au reușit prestații încântătoare în cadrul primului turneu de sală din Campionatul Național de Handbal juniori 2.

Aceștia au reușit trei victorii, scor 26 – 21 (14 – 14) cu LPS Iași, 26 – 24 cu CSS Bacău și 33 – 21 cu LPS Roman. Puțin a lipsit ca aceștia să aibă un parcurs perfect, în celelalte partide disputate pierzând la limită în fața unor echipe de calibru. LPS Vaslui a pierdut în deplasare la LPS Piatra Neamț, scor 22 – 21 (12 – 11). A mai fost învinsă pe terenul celor de la CS Știința Municipal Bacău, scor 27 – 26. În această partidă înfrângerea e și mai dureroasă, întrucât vasluienii au condus la pauză, scor 14 – 16.

Vasluienii ocupă locul patru, cu 22 de puncte, cu 7 victorii și 6 înfrângeri înregistrate până acum. Lider în serie este LPS Suceava, care are 30 de puncte. Completează podiumul CS Știința Municipal Bacău și LPS Piatra Neamț, cu 25, respectiv 23 puncte. Amenința poziția vasluienilor CSS Bacău, care are 20 de puncte. În subsolul clasamentului se zbat LPS Iași, LPS Roman și CSU Suceava, cu 15, 10, respectiv 9 puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: