Google+
Home » Justitie » O femeie și fiica sa de trei ani, accidentate pe o trecere pentru pietoni din Vaslui

O femeie și fiica sa de trei ani, accidentate pe o trecere pentru pietoni din Vaslui

O femeie de 40 de ani și fiica sa de trei ani au fost transportate la spital, după ce au fost accidentate pe o trecere pentru pietoni din Vaslui de către un șofer de 67 de ani, care nu le-a acordat prioritate celor două în momentul în care traversau regulamentar strada. Bărbatul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accident grav într-o intersecție din municipiul Vaslui, după ce o femeie și fiica sa de trei ani au ajuns la spital. Mama, cu fata sa în brațe, traversa regulamentar strada pe o trecere pentru pietoni din Crucea Gării, moment în care a fost lovită de mașina condusă de bărbatul de 67 de ani, din localitatea Bleșca. Izbite pe asfalt, cele două victime au fost preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că șoferul nu a acordat prioritate de trecere celor două persoane angajate regulamentar în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, ne-a declarat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele șoferului pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: