Home / Administratie / Sectoare ale drumurilor naționale DN 2F și DN 15D au intrat în administrarea Primăriei Vaslui

Sectoare ale drumurilor naționale DN 2F și DN 15D au intrat în administrarea Primăriei Vaslui

Cele două sectoare de drumuri naționale de la intrarea în municipiul Vaslui de pe DN 2F dinspre Bacău și DN 15D dinspre Negrești au intrat în administrarea Primăriei Vaslui. Odată cu preluarea celor opt kilometri de drum, autoritățile locale vor putea să investească în amenajarea edilitară zonei limitrofă șoselei.

Vești bune atât pentru șoferii vasluieni cât și pentru autoritățile locale din Vaslui, după ce tronsoanele din drumurile naționale de la intrarea în oraș dinspre Bacău și Negrești au trecut în administrarea primăriei. Pe de o parte, conducătorii auto, în special cei care locuiesc în Rediu și Zona Industrială, au scăpat de plata unor eventuale amenzi date pentru lipsa rovignetei pentru folosirea drumurilor naționale. Pe de altă parte, primăria poate face de acum investiții în amenajarea edilitară a tot ceea ce înseamnă zona limitrofă șoselei.

Este foarte bine că s-a reabilitat infrastructura rutieră de către cei de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). În aceste condiții, putem realiza menajările edilitare, cum ar fi realizarea de trotuare și a unei rețele de iluminat public”, ne-a declarat viceprimarul municipiului Vaslui, Daniel Neacșu.

În urma protocolului semnat între CNAIR și Primăria Vaslui, autoritățile locale au preluat în administrare 4,8 km din DN 2F, de la trecerea la nivel cu calea ferată din zona depozitelor Leguvas până dincolo de fosta societate Moldosin. De asemenea, autoritățile vasluiene vor administra și trei kilometri din DN 15D, respectiv din zona ARR până dincolo de Cișmeaua Moldovencei. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Replică de la Bârlad, pentru noul ministru al Muncii

Atac la declarațiile  Violetei Alexandru, ...

Vasluienii sunt așteptați să își ridice biletele de tratament balnear

Vasluienii sunt așteptați la Casa ...

Invazia ciorilor în Vaslui a băgat în sperieți populația orașului

Mii de ciori au ”atacat” ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: