Google+
Home » Sport » CSS Bârlad U17 invincibilă, după ce a surclasat CNAV

CSS Bârlad U17 invincibilă, după ce a surclasat CNAV

Rugbyștii bârlădeni au terminat turul Diviziei Naționale de Juniori U17, zona Moldova, pe prima poziție, după ce au învins cu 41 – 3 echipa Colegiului Național “Aurel Vlaicu” București (C.N.A.V.). CSS Bârlad U17 a avut un parcurs perfect în acest sezon, cu șase victorii din tot atâtea posibile.

Bârlădenii sunt lideri autoritari în DNJ U17, zona Moldova, cu 28 puncte acumulate. Formația pregătită de Florin Ibănescu a zdrobit apărările adverse, reușind să marcheze 289 de puncte. Împotriva sa au fost marcate doar 53 de puncte. CSS Bârlad U17 a reușit mai multe victorii categorice, motiv pentru care are până acum 4 puncte bonus.

CSM București a dispus etapa trecută de C. T. Dinicu Golescu, scor 15 – 5. CS Cleopatra Mamaia a învins pe LPS Focșani. Ca urmare a rezultatelor înregistrate CS Cleopatra Mamaia a urcat pe doi, cu 22 de puncte. E urmată de CSM București și C.T Dinicu Golescu, cu 19, respectiv 18 puncte. LPS Focșani e pe 5, cu 9 puncte. CNAV e pe șase, cu 5 puncte. Lanterna roșie SCM Gloria Buzău nu are niciun punct. (George PROCA)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: