Home / Justitie / Un bătrân din Mărășeni, dat în urmărire națională, după ce a dispărut de patru zile, odată cu externarea sa din spital

Un bătrân din Mărășeni, dat în urmărire națională, după ce a dispărut de patru zile, odată cu externarea sa din spital

Un bătrân de 79 de ani, din Mărășeni, este dat în urmărire națională după ce a dispărut de patru zile, atunci când a fost externat din Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență, fără a fi anunțată familia. Conducerea unității medicale a anunțat că va face o anchetă internă.

Dispariție învăluită în mister a unui bătrân care a plecat singur din spital, odată cu externarea sa. Familia a aflat de dispariția bărbatului de 79 de ani abia la două zile de la plecarea sa din Secția de Psihiatrie, fiind anunțată poliția. În consecință, oamenii legii au început căutările bătrânului care avea tulburări de comportament. De altfel, Iorgu Ocheană fusese internat în spital în urma unui scandal provocat pe fondul consumului de alcool, fiind transportat la unitatea medicală cu cătușele pe mâini de către polițiști după ce l-ar fi zgâriat pe unul dintre aceștia.

În urma sesizării făcută de către o rudă de-a bărbatului, au fost declanșate activitățile specifice de căutare a persoanei dispărute. De asemenea, așa cum prevăd procedurile, Iorgu Ocheană a fost dat în urmărire națională”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Vaslui a anunțat declanșarea unei anchete interne în urma acestui incident. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bârlădean prins beat la volan

În cursul zilei de ieri ...

Trei percheziții domiciliare la Bârlad, la traficanți de persoane care racolau tinere și le trimiteau să se prostitueze în Olanda

Procurorii DIICOT au desfășurat trei ...

Lipsa unor medicamente pune în pericol viața a sute de bârlădeni

Disperare în rândul pacienților care ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: