Home / Justitie / (VIDEO) Trei ”șmecheri” care au atacat oameni nevinovați pe străzile Vasluiului, bătându-i și furându-le telefoanele și hainele, reținuți de polițiști

(VIDEO) Trei ”șmecheri” care au atacat oameni nevinovați pe străzile Vasluiului, bătându-i și furându-le telefoanele și hainele, reținuți de polițiști

Doi frați în vârstă de 19 și 22 de ani, împreună cu un amic, în vârstă de 19 ani, toți trei din localitatea Tanacu, au fost reținuți sub acuzația de tâlhărie calificată, după ce au atacat oameni în plină stradă, furându-le telefoanele și chiar hainele de pe ei.

Pe data de 19 noiembrie, după un chef de pomină într-un club din oraș, în jurul orei 4, au atacat un tânăr care se îndrepta liniștit către casa, pe strada Decebal. L-au năucit cu pumnii și picioarele, l-au umplut de sânge, dar nu s-au mulțumit cu atât. I-au furat telefonul și s-au făcut nevăzuți. Victima a ajuns la Spitalul Județean de urgență Vaslui cu răni serioase la nivelul capului și al feței.

În timp ce polițiștii erau pe urmele lor, pe 24 noiembrie, golanii s-au “distrat” din nou. Pe la ora două noaptea, au bătut și tâlhărit alți doi tineri, pe străzile Vasluiului. Le-au furat telefoanele și pe unul dintre ei l-au dezbrăcat de geacă. La doar jumătate de oră, tâlharii au atacat din nou, în zona Parcului Teatrul de Vară. De această dată, victimă a fost un adolescent de 16 ani care, după loviturile primite în față, a fost deposedat de două telefoane mobile.

Au fost reținuți de poliție, în urma cu doua zile, iar sâmbătă seara, judecătorii au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă. Au fost duși la duba Poliției de către mascați și și-au ascuns fetele la vederea camerelor de filmat.

În urma acțiunile specifice derulate de către polițiști în baza plângerilor făcute, au fost identificate cinci persoane, toate din localitatea Tanacu, suspecte în acest caz. Față de trei dintre acestea s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore pentru tâlhărie calificată. De asemenea, alți doi tineri, de 15 și 18 ani, sunt suspecți de infracțiunea de lovire în aceeași cauză”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta. (Ionuț PREDA, Daniel MICU)

 

 

About Simona Vasile

x

Check Also

Trei percheziții domiciliare la Bârlad, la traficanți de persoane care racolau tinere și le trimiteau să se prostitueze în Olanda

Procurorii DIICOT au desfășurat trei ...

Bombă descoperită de un bătrân în apropiere de frontiera cu Republica Moldova. Polițiștii de frontieră au alertat ISU

Un proiectil de calibru 75 ...

Bârlădean arestat după ce a sustras un telefon mobil dintr-o locuință

Un tânăr de 18 ani, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: