Home / Social / L-a văzut cineva? Bătrânul din Mărășeni, în continuare de negăsit

L-a văzut cineva? Bătrânul din Mărășeni, în continuare de negăsit

Bătrânul din Mărășeni, care a dispărut la mijlocul săptămânii trecute după ce a fost externat din spital fără vreun însoțitor, este în continuare de negăsit. De partea cealaltă, ancheta internă la unitatea medicală bate pasul pe loc, în condițiile în care, deocamdată, nu au fost audiate cadre medicale.

Polițiștii de la Investigații Criminale nu au reușit, încă, să dea de urma bătrânului dispărut, în condiții suspecte, joia trecută. Bărbatul de 79 de ani, care a fost externat de cadrele medicale fără să fie însoțit de vreo rudă, așa cum prevăd normele sanitare, a fost căutat în special pe traseul dintre municipiul Vaslui și Mărășeni, localitatea de domiciliu. Și asta în ideea în care Iorgu Ocheană ar fi plecat pe jos acasă, în condițiile în care ar fi avut de mers vreo cinci kilometri.

Pe de altă parte, ancheta internă declanșată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui bate pasul pe loc. ”Până acum, din ceea ce am discutat cu cei de la Secția de Psihiatrie a spitalului, pot să vă spun că bărbatul era conștient și cooperant în momentul în care a fost externat. O asistentă a sunat familia care a spus, însă, că ar fi mai bine să stea în spital bărbatul decât să-l ia acasă, pentru că le creează probleme”, ne-a declarat directorul medical al Spitalului Județean Urgență Vaslui, Lelia Croitoru.

Iorgu Ocheană a fost internat în Secția de Psihiatrie a SJU Vaslui în cursul zilei de luni, 20 noiembrie, acolo unde a fost dus de către un echipaj de poliție. Bătrânul a făcut scandal în familie, pe fondul consumului de alcool, motiv pentru care rudele sale au sunat la numărul de urgență 112. Manifestându-se violent, mai ales verbal, bărbatul de 79 de ani a fost încătușat de către forțele de ordine sosite la locuința sa și dus la unitatea sanitară. Acolo, a continuat să facă scandal, motiv pentru care ar fi fost izolat într-un salon, unde ar fi fost și legat de pat. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Pandemia de coronavirus nu a diminuat munca la negru. Inspecția Muncii nu iartă!

de Dănuț CIOBANU  În luna februarie 2020, Inspecția Muncii ...

Tinerii fermieri din satele vasluiene sunt salvatorii produselor tradiționale

Produsele tradiționale continuă să fie în atenția fermierilor vasluieni. ...

Economia județului Vaslui este în colaps. Aproape jumătate din salariații din sectorul privat intră în șomaj

de Dănuț CIOBANU  La data de 2 aprilie 2020, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: