Home / Administratie / Mașinile abandonate pe străzile din Bârlad au timp să ruginească. Primăria nu a ridicat până acum nici un astfel de vehicul, deși Boroș așa se lăuda
IF

Mașinile abandonate pe străzile din Bârlad au timp să ruginească. Primăria nu a ridicat până acum nici un astfel de vehicul, deși Boroș așa se lăuda

de Mihaela NICULESCU

Proiectul privind identificarea, ridicarea și valorificarea mașinilor părăsite sau degradate, dezbătut pe larg într-o recentă ședință de Consiliu Local, a rămas aprobat și atât. După ce s-au pus pe hârtie toate etapele în mod detaliat și supus dezbaterii publice, se pare că rablele mai au de așteptat ceva vreme.

Primăria Bârlad nu a mai mișcat un deget din cauză că pentru a fi pusă în practică hotărârea e nevoie de investiții. În primul rând ar fi vorba de amenajarea unei platforme unde să fie duse mașinile abandonate sau fără proprietar, car zac de ani de zile pe domeniul public și privat. Investiția pentru amenajarea unei platforme, cel mai probabil la Centrul de Afaceri, este destul de costisitoare, trebuie să aibă o anumită dotare și să întrunească anumiți parametri. Așadar, sertarele Primăriei s-au mai aglomerat cu un dosar care poate că va fi redeschis sau nu până la finalul actualului mandat.

About Tehno Redactor

One comment

  1. Daca unei masini i se dezumfla o roata ,nu o mai folosesti o perioada trebuie ridicata?Mai bine ati vedea si ati cere sa ridice sutele de javre din oras.

x

Check Also

Mihai Ponea, directorul DSVSA Vaslui, decis să reformeze instituția pe care o conduce

de Mihaela NICULESCU   Hotărât ...

Bovină salvată de pompieri, după ce a căzut într-un canal din Vaslui

O bovină căzută într-un canal ...

Funcții de conducere mai puține și mai multă mobilitate la DAPPC Bârlad

Măsuri de eficientizare a activității ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: