Home / Administratie / Bradul de Crăciun a fost instalat în Piața Civică din Vaslui. Iată ce alte surprize îi așteaptă pe vasluieni

Bradul de Crăciun a fost instalat în Piața Civică din Vaslui. Iată ce alte surprize îi așteaptă pe vasluieni

Bradul de Crăciun pregătit de autoritățile locale din Vaslui a fost ridicat în Piața Civică din municipiu, urmând a fi împodobit până pe data de 15 decembrie. Cheltuielile din acest an pentru sărbătorile de iarnă se ridică la aproximativ 200.000 de lei.

Autoritățile locale vasluiene trag tare pentru a termina la timp ornarea orașului pentru sărbătorile de iarnă. După ce montarea instalațiilor a început încă de la mijlocul lunii noiembrie, în week-end-ul care a trecut a fost ridicat și bradul în Piața Civică. Spre deosebire de anii din urmă, când era adus din alte județe ale Moldovei, pomul de Crăciun a fost procurat de la un locuitor al municipiului Vaslui. Deși mai mic ca înălțime, bradul este unul mult mai bogat în crengi, ceea ce, cu siguranță, va arăta mult mai bine și împodobit.

Sperăm ca, la mijlocul lunii, să finalizăm împodobirea, iar în preajma Crăciunului să vină și moșul cu cadourile la copii. Evident că va fi și tradiționalul spectacol de colinde, cu participarea artiștilor locali”, ne-a declarat viceprimarul municipiului Vaslui, Daniel Neacșu.

Cheltuielile din acest an pentru sărbătorile de iarnă se ridică la aproximativ 200.000 de lei, o parte din bani fiind alocați pentru procurarea de instalații de iluminat noi, urmând ca sistemele folosite în anii din urmă să fie montate în suburbii. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Economia județului Vaslui este în colaps. Aproape jumătate din salariații din sectorul privat intră în șomaj

de Dănuț CIOBANU  La data de 2 aprilie 2020, ...

Programul CJ Vaslui de finanțare cu 400.000 lei a activităților nonprofit, afectat de coronavirus

Consiliul Județean (CJ) Vaslui nu mai organizează sesiunea de ...

Episcopul Ignatie al Hușilor. Molima hristofobiei în vreme de pandemie – a fost descoperit „vaccinul” împotriva coronavirusului –

În plină pandemie, scotocind grijuliu în garderoba ideologică, prin ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: