Home / Administratie / Bradul de Crăciun a fost instalat în Piața Civică din Vaslui. Iată ce alte surprize îi așteaptă pe vasluieni

Bradul de Crăciun a fost instalat în Piața Civică din Vaslui. Iată ce alte surprize îi așteaptă pe vasluieni

Bradul de Crăciun pregătit de autoritățile locale din Vaslui a fost ridicat în Piața Civică din municipiu, urmând a fi împodobit până pe data de 15 decembrie. Cheltuielile din acest an pentru sărbătorile de iarnă se ridică la aproximativ 200.000 de lei.

Autoritățile locale vasluiene trag tare pentru a termina la timp ornarea orașului pentru sărbătorile de iarnă. După ce montarea instalațiilor a început încă de la mijlocul lunii noiembrie, în week-end-ul care a trecut a fost ridicat și bradul în Piața Civică. Spre deosebire de anii din urmă, când era adus din alte județe ale Moldovei, pomul de Crăciun a fost procurat de la un locuitor al municipiului Vaslui. Deși mai mic ca înălțime, bradul este unul mult mai bogat în crengi, ceea ce, cu siguranță, va arăta mult mai bine și împodobit.

Sperăm ca, la mijlocul lunii, să finalizăm împodobirea, iar în preajma Crăciunului să vină și moșul cu cadourile la copii. Evident că va fi și tradiționalul spectacol de colinde, cu participarea artiștilor locali”, ne-a declarat viceprimarul municipiului Vaslui, Daniel Neacșu.

Cheltuielile din acest an pentru sărbătorile de iarnă se ridică la aproximativ 200.000 de lei, o parte din bani fiind alocați pentru procurarea de instalații de iluminat noi, urmând ca sistemele folosite în anii din urmă să fie montate în suburbii. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bârlădenii vor fi feriți de insolație

Pasiunea pentru plantat dar și primele raze ale soarelui ...

Veste bună pentru comercianții vasluieni! Din toamnă vor fi relocați în două hale ale noului bazar

de Dănuț CIOBANU  Începând din toamna acestui an, comerciații ...

Primăria Vaslui va achiziționa încă două microbuze moderne. Vor fi introduse noi trasee de transport public în oraș

Două microbuze noi pentru transportul public de călători vor ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: